maşallah brom.
bi gopro şart oldu valla
maşallah brom.
bi gopro şart oldu valla
Yalınıma hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde diyorumözgürüm senle denemeden bizde bir çıkmıştık dedim olmuş bu
bendede bir iki video var (seninle yaptığımız roll denemesine benzer içten çekim ama bendeydi cam) bgn yrn yüklerim inş
kesiciye yine bayaa kalmıştı yalın ama görüyorumki alışmaya başlamış
) senle olan denemelere bakılırsa ağırlık, vites değişme gibi nedenlerle ufak farklar olabilir ama anlaşılan araba sağlıklı olmuş. Ne mutlu yalıncana
![]()
Kardeşim bikaç bişey alıcam baharda yaza doğruama sizin bu mafya çok tehlikeli olduğundan aldıklarımla bile yetişebilirmiyim şüpheliyim
biz yakuzalar olarak kendi yağımızda kavruluyoruz şu aralar
bu arada videonu şimdi izledim ne güzel gazlamışsın yaw cnm çekti birazdan arabayı alıp çıkıcam
![]()
ahaha aynen brom güzel geceydibu arada asfaslt cooook coookk etkili yolda, senle bi günde kepez üstüne cıkalım brom, senin aracın kıcı bası oynuyo benimki 3de fln sardıkca sarıyo gidemedik bi adam gibi, kepezde o gece 2de bile sarmadı, taşlı asfalt cok güzel tutunuyo araclar, seninde performansın cok daha iyi cıkıcaktır brom
iyi dileklerin için cooook tesekkur ederim tekrardan, sende fena geliosun ama burda acıklamıyorum
sürpriiiiiiz
ahahahah..
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
zor gibi brom yinede yaw... çünki 2 delik tam oturunca 3üncüsü 0,5cm kadar yanda duruyor, arada fark olsa biraz belki döndürülür dicemde zor gibi. hem araya nekadar ince bi flans koyarsan koy DV turbodan o kadar uzaklaşıcak ve basamıycak DV içindeki yereyada flans kalinkiğinda turboyu traslatmak gerekir onun tam oturması için onuda kimse yaptırmaz
en azından ben yaptırmam bi dv için
![]()
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)