arkdaşlar RC'de hks blow off , s3 dv, forge dv, kullananlar var,kendisininki yeterli değil
deniyo basınc kaybı ıcın,peki en mantıklısı hangısını takmak ? forge dv 600 tl
cıvarı,forge blow off adaptor 70euro cıvarı,hks blow off 100 de var 500 'ede ?
arkdaşlar RC'de hks blow off , s3 dv, forge dv, kullananlar var,kendisininki yeterli değil
deniyo basınc kaybı ıcın,peki en mantıklısı hangısını takmak ? forge dv 600 tl
cıvarı,forge blow off adaptor 70euro cıvarı,hks blow off 100 de var 500 'ede ?
forgede adaptorde ses yok basınc kaybı ıcın s3 valve kullanıyorum 2 senedır sıkıntı yok zten acılmıs halını gorunce bızım oem valvelerın dandıklıgını anlıyorsun![]()
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Bencede s3 dv fiyatıda makul
Özgür selamlar.
Bi süredir giremiyorum foruma, islerin yoğunluğundan.
Mitsubishi turbo nun da değerlerini okudum etuners in yaptığı uygulamalardan.
Benim projeyi sorarsan. İptal ettim. Sebep benim hic beklemedigim seyler. Makina 5 hafta yattı ustada. Farklı söylem ve bahanelerden cıkardığım net fikir projenin ilk olacağı ve riskleri nedeniyle cekinildigi. Oysa ben ne maliyetten ne de riskten kacmıstım. Etuners sitelerini ve örnekleri gösterdigim halde 5 hafta boyunca vidasına bile ellememisler aracın. Benim de nevrim döndü ve aldım makinayı. İsten gücten basında duracak zamanım da yok zaten. Acıkcası sogudum projeden. Su an 200+ hp 300 nm lerde soft yazılımla kullanıyorum aracı. 26000 km deyim. 35000 civarları bu yaz gibi satıp Golf R almayı istiyorum acıkcası. Darısı senin basına. Big turbo projeni heyecanla bekliyoruz![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)