Tolga Ağabet sende RC projesinden satılık kalan bir şeyler var mı ?
Belki değerlendirmek isteyenler olabilir aramızdan..
Az önce ebay den AEM Tru boostumu da aldım..
Arkadaşlar henüz boost gauge sahibi olmayan yada değiştirmek isteyen varsa ilanıma baksın lütfen..
http://www.techturkey.com/forum/elek...ost-gauge.html
Setup bir 8-10 gün içerisinde tamamlanacak.Ondan sonra bir yazılım işi kalıyor..
İnşAllah gönlümüze göre olur .Kendim adıma konuşayım tüm yaptığım harcamaları kendi alınterim ile yapıyorum ve bu bağlamda harcadığım bir kuruş bile önemli oluyor.
Kaybedecek zaman ve paramız yok bu saatden sonra ..
Amma sosyal içerikli oldu hahahah..Yardımlar için banka hesap no yu pm ile hallederiz![]()
Sevgili Bulut seni severim sayarım ama bu konuyu çip etmesek olmaz mı ?
Neden diyeceksin sitede kavga gürültü olmayan ender konulardan birisi budur.
Ben aracım bitince deneyeceğim senin ile söz..Sıkıntı yok .
Dediğim gibi öncelikle önemli olan aracımızı gönlümüzce yapabilmek.![]()
Daha güçlü olan araca daha güçlü fren lazım olur düşüncesi belkide biraz da fantazi.
Aslında daha da acil olan kilit , coil , semi slick (ahahah görende 400 hp araç yapıyoruz zannedecek)
özgür, dost tavsiyesi dinleyip intercooler siparisimi verdim bugun bi kac gune gelicek insallah
montaj aşamaları için yardıma ihtiyacım olucak ama, destegini esirgemezsin umarım, daha powerflex montajı varseninki noldu yaw ne alemde?
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Yeni turbolarla son süratler artacak orası muhakkak.
Ama mevcut 230kms sürat turbodan sonra da aynı 230 kms
Sürekli olarak 200+ süratlerde uzun frenajlar yapmayı(örn. 240Kms--> 100Kms) düşünmediğiniz sürece bence frenlere ayıracağınız maliyeti başka bir yere kaydırın derim.
Zaten iyi bizim frenler.
Tabi arabalar sizin fanteziler sizin![]()
207 RC nin std. frenleri çok başarılı
Yapacağınız işlemlerden sonra fren iyileştirme işlemi listenin sonlarına atılabilir rahatlıkla
Bakınız Polo GTI, VW hiç dert etmemiş sizin gibi ,nerdeyse 1.2 polodaki gibi fren sistemi koymuş![]()
denıze kesınlıkle katılıyorum 34-36 metre durus mesafesı var katalogda ,305 mm ön disk hıc yabana atılır deyıl en fazla hortumlar değiştirilir onuda yapanı görmedim üretim yok sanırım
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Tamam Intercooler geliyorsa proje başlamış demektir.Montaj işi basit hel bir gelsin.
Tolga Ağabey in turbosunu da almanı tavsiye ederim bütçen müsait se..Veya rezerve etSonra alırsın..
Benim powerflex gelmedi satıcı paramı geri ödedi.Şimdliik askıda o iş..
-Interooler
-Turbo
-Cut-out
-Borular
-Methanol kit
-re-map
Bunları yavaş yavaş yapabilirsin.Turbo en sona kalabilir .O setupa göre bir yazılım isteriz stelio dan.
Güzellği şu bire kere para verdikten sonra setup değişiklğinde ücretsiz güncelliyor yazılımı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)