Aracın birde turbo. Çok rahat anlaşılır. En kötü hiç bilmiyorlarsa 2inci ve 3üncü viteste kalkmaya çalışırlar. Servisteki eleman bu durumda aracın vericeği tepkiden bile anlar bitmeye yakınmı bitikmi diye.
Printable View
Aracın birde turbo. Çok rahat anlaşılır. En kötü hiç bilmiyorlarsa 2inci ve 3üncü viteste kalkmaya çalışırlar. Servisteki eleman bu durumda aracın vericeği tepkiden bile anlar bitmeye yakınmı bitikmi diye.
21.000kmdeki mazda rx8imin baskı+balata+bilye vs...ne warsa bitmeye çok yakın garantiden değiştirildi.deiştirme sebebide sertlikti....Şimdi bi okadar problemli tabir edilen rx8de başıma gelene bakıyorum bide opelde senin başına gelen...Bence ya sen fazla iyi niyetlisin yada servis fazla...O şekildede kullanıp zarar werme lanzımana bence..Ha bu arada garantinin son ayında değişti rx8in debriyajı 3.senenin sonunda yani we ilk değişişi 2.el diye bahane bulunmaz git kazga çıkar al kaporanı geri we debriyajına yapılan enteresan iş için şikayet etmekle tehdit et...Hatta şikayette et...
:) çok iyi olur valla..Akşam akşam içimizi kararttın yahu arkadaşla,bunalıma girdik :D
ilk roll denemem çünkü araç ile bu kadarını beklememiştik dogrusu :P Değiştikten sonra deneriz kardeşim o zaman,bakalım cidden fark edecek mi debriyaj olayı.. :)
Bu arada stock değildi sanırım dememin sebebi arkada 3. arkadaşta da Clio RS var,o nasıl bir ses öyle,kesin stock değildir o demesinden dolayı sordum :)
Zaten bir daha böyle birşey olursa servise kesinlikle gitmeyeceğim,dışarıda kendim halledeceğim artık..Allah kimseyi opel servislerine düşürmesin :)
Sanırım biraz benim iyi niyetimden kaynaklandı..Dün aradım iptal etmek için siparişi,baskı ve bilyanın geldiğini,balatayı beklediklerini söylediler,bu sebeple kaporayı geri veremezlermiş...Pazartesi gidip bakacağım gerçekten gelmiş mi,gelmemişse çıngarı çıkarıp alacağım kaporayı geriye :(
Gelmişsede çıngar çıkar ne fark eder.15yaşımda astram wardı ilk arabam yetkili servise götürdüm bıraktım daha 20-30binde war yok.Çocuk gördüler beni biton iş yapmışlar baya kabarık bi liste çıkarmışlar vs...ilk önce bikaçkere düzgün konuştum sonra düzgün konuşunca hawalara girdiler babamı aradım durumu anlattım kazzga iznimi aldıktan sonrada ana avrat saydım =)bayaa büyük olay enson faturanın 5de1inimi 4de 1inimi ne ödeyip çıkmıştım=)heheheh Bu arada balatanın fiyatı imkanı yok 800-1000den fazla diyildir kalanı işçilik
En az 700tl işçilik alıyorlardır! Parçaların geldiyse parçaları al serviste dışarda uygun fiyata taktır. Çok ciddi paralar cebinde kalabilir.
anladığım kadarıyla boost geldikten sora debriyajın kaçırıo bunun 2 sebebi olabilir 1 debriyajın bitik 2 volant yüzeyin bozulmuş senin volanın taşlandığını sanmıorum bendede aynı dert var ve taşlanmıyor fiyatı ise 1000tl ye yakın malesef eğer 1650ytl volant dahil ise normal ama sadece baskı balata bilya seti ise o fiyata stage1 baskı balata almanı öneririm genelde luke sacs çakma debriyajla nerdeyse aynı süre gidiyor derbriyaj çakma muhabbeti de 40-50 ytlkarşılığında balatacıların debriyaj baskı yüzeyini 3-3.5-4 şeklinde orjinel yüzey şartlarına gelicek şekilde çakma olayıdır geçici çözüm spec:D
Emre çekmeköy otoban üstündeki opele mi gittin sanırım gedizlerdi? Eğer öyleyse yardımcı olabilirim belki..
Bu çakma balata olayını da direk opele mail at. Sana kesin geri dönüş de bulunurlar ve seni haklı bulurlar. Bu şekilde müşteri gönderilmez. Tabi sen bir kağıt imzalamadıysan ;)
yetkili servislerin hepsi böyle, malesef tr'de birtane yetkili servis duymadım heh bunda biz memnun kaldık diye. oyuzden opelin varsa sanayide kendine çok iyi bir usta buluyorsun, daha sonra istersen tüm parçalarını orj getirt yurtdısından onları takarsın.
Valla bu konu ile ilgili birşey imzalamadım..Ama aracım parça geleceği süre boyunca burda mı kalacak dedim,adam da isterseniz balatanızı geçici bir süre için kullanılır duruma getirebiliriz dedi,iyi dedim..Sanırım bu şekilde itiraz hakkım yok?