ahaha bende yedekte hem devir hemde km saati vardı bi içini açayım belki bizde kırmızı yaparız bi çaresini bulur
Printable View
Biri e-per mi dedi?
:D
http://212.187.114.126:7080/
Biri rusçaya çevirmiş, ayarlardan Türkçe yaptım , şimdi gir bak anlarsın.
Not: internet explorer ile açın, firefox'da sorun olabiliyor.
MiTo hariç son 3 senedir piyasaya çıkan Alfa Romeo araçlarının neredeyse hepsini hatrısayılır kullandım, Brera 3.2 JTS, Spider 2.2 JTS, 159 JTDm, GT 1.9JTD... kullandıklarımın hatrısayılırları arasında sayabilirim. Hepsininde hatrısayılır ölçüde canına kastetmişimdir.
Kullandığım bütün modeller gerek kullanım dinamikleri gerekse sportifliği ile beni etkilemiştir... Ayrılma kısmıda bir okadar zor gelmiştir.
Markanın kendine özgü tasarımı olan, özel bir otomobil üreticisi oldğunu söyleyebilirim. Ancak şunuda eklemek isterim, "belki" bana denk geldi, Brera 3.2 JTS de ve GT 1.9JTD sürüşü engellemeyen elektrnik problem yaşadım... Ama bu kullanıdğım başka marka model araçlarda da yaşamadım anlamına gelmiyor. Sorun edilecek bir problem değil yani.
Ben Alfa Romeo kullanmayı seviyorum, markanın sportif karakterini seviyorum ama sahip olmak istemem. İsteyen insana da saygı duyarım çünkü karakterli bir otomobil markası.
konusu warken sorayım alfa 2.5 v6lar nasıldır arkadaslar bilen warmı