arkadaslar sitede ibrahim arkadasımız headers satıyor 106 gti uyumlu benım aracım 106 xs benım araca uyarmı bu headers bılen arkadaslar yazarsa cok iyi olur
tşk
arkadaslar sitede ibrahim arkadasımız headers satıyor 106 gti uyumlu benım aracım 106 xs benım araca uyarmı bu headers bılen arkadaslar yazarsa cok iyi olur
tşk
Orjinal 106 gti için 150-160 hp lere kadar kendi headersı yeterli. Hatta takılan headerslar güç düşümü yapıyor. Senin aracında aynı motorun 8v versiyonu. Montaj olarka takma takılır uyar yani. Ama verim alırmısın soru işareti. Çünkü Supersprint marka olan headers bile 106 gti'da bir etkide bulunmuyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
etkısı olur ama eksı olur...
schumı acıklamıs ya yukarda....
Arkadaşım normalde dolu araç olmasına gerek yok. Ama 106 gti üzerinde header eksi yönde etki ediyo. 150-160 den fazla atmosferik yüklenmiş bir araç ise o zaman header lazım. Vida yerleri uyumlu. Alıp deneyebilirsin. İlla header yapıcaksan eğer seninkinden farkı varmı bilmiyorum ama 106 gti orjinal eksoz manifoldunu tak derim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
ıspatı eys saxonun videolarında mevcut ben arabamı satıorum satmasam takıcam sanada hertürlü kanıtlarım
arabasüpermen oluyor resmen mantar tubede videosun var sanada bişi ıspatlama zorunda değilim alan alır almayan almaz
Ben kanıt felan istemiyorum. EYS saxoyuda gördüm. İşin sırrı headers diyorsunuz yani. Hemde o fotoğrafı olan. Satılık konuna gelip mesaj yazmadım. Yorum olmasın diye ama o header bence işe yaramaz. Aslında uzun uzun yazmayada gerek yok. Mesajımı "Görünen köy klavuz istemez" yada "2+2=4" gibi atasözü ve deyimler ile süsleyerekte geçiştirebilirim ama ben bunca senedir bu araçları inceliyorum ve bildiğimi idda ediyorsam o header işe yaramaz diyorum.
Schumi.Projects
bende vts ye headers yapıcaktım savaş usta nın dediği ss headers taktım dyno 1 beygir bile vermedi. bunun üzerine bende vazgeçmiştim vardır ustanın bildiği.
Supersprint ile orjinal 106 gti headers ının farkı sadece malzemeyapısı.. boru çapları vs herşeyi ile aynı denilebilir.. Malzeme ise ısınıp soğumalarda çatlama vs riskiniazaltıyor.. onun dışında dediğim gibi aynılar..
Gel gelelim el yapımı headers olayına.. Ben de konuyu çok sık gördüm ancak bişi yazmadım yorum yasağından dolayı.. 106 altlarda da yürüyen bir araba.. neden 4-1 takılsın ki? gel gelelim eys saxo lafına.. Benim aracımın eski hali,not 36,cbk 106, zd, hiç biri header kullanmıyor.. kullanmadı..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)