6000 k H7 için sistem ve marka öneriliriniz lütfen?![]()
Sislere xenon mantığı nediR? Karşındakini max düzeyde rahatsız etmek mi? Sisleri yakarak zaten rahatsız ediyorsunuz bir de xenon takın tam olsun...
sislere bencede takma aşırı verdiği rahatsızlık dışında kotude duruyor sarı daha hoş![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bence sislerede tak 10 numara duruo arac.kısayada sisede 30 k onerırım,markada hem kalıte olarak ıyı hemde fıyat olarak ucuz olan texon u onerırım..
orta yollu bir şey düşünürseniz; benim parçacımdan tavsiye üzerine aldığım ve piyasada pek bilinmeyen gliptone carat ı öneririm 6000k h7 kullanıyorum ; beyazı tam beyaz en ufak bir mavilik yok tam istediğim gibi , zaten başka bir araçta test etmiştim almadan önce aynı markayı. şimdi diğer aracımada aynı markadan takacağım.
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
yaa mercek yoksa takmayın xenon biraz acıyın bize....
Sislere sari(bildigin sari) Farlarada 4300K xenon tak olsun bitsin.Eger ki amac onunu gormekse
Ha yok onumu gormek istemiyorum xenon olsun yeter diyosan; 8000,10000,12000,30000K zenon tak.
- K -
________
Dr.Ecu
Vallahi ben sis bile kullanmıyorum ama hayatımda ilk defa sarı ampül(Hyper Yellow) aldım. Görüş müthiş oluyor ve kimseninde rahatsız olduğunu görmedim. Hatta Evo'ya bile yapabilirim. Ama xenon olan Hyper Yellow'lar varmış, onlardan...![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
hacı sislerle beraber diğerlerinede xenon takacaksan baya bi işin var demektir.
kısalar,uzunlar,sürüşe duyarlı farlar ve sisler buda demek oluyorki 4 takım xenon kiti alman lazım
bence hiç girme xenona,önünü görmek istiyosan orijinal takıl daha ii![]()
sis fara xenon takmak kimine göre gösteriş ama sis içine girdiğin zaman hiç bi işe yaramıyor bilakis denedim ve hem karşıdan hem dikiz aynasından kör etmede üstüne yok son derece rahatsız edici farlar için cyclone markayı öneririm kullanan bi çok arkadaşım var 6000k en ideali![]()
Aracında tamamiyle istediğin özelliklere göre K derecesini seçmen gerekiyor, 6000K tam beyaz ve tam karanlık yolda cisimleri en ii aydınlatma kabiliyete sahip, 8000K en ideali çünkü hem karanlık yolda hem de otoyol aydınlatmalı yolda en iyi aydınlatan K değerine sahip,ancak markaya bağlı olarak da değişiyor,MTEC ve daha pahalı markalar bu işi en iyi becerenlerden biri,ama ucuza kaçayım da 150lira/12 taksitxenon alayım dersen o zaman işin zor biraz...
8000K nın diğer kelvinlere göre iyi aydınlatma sağladığını da gerden çıkarıyorsunuz? Forumlarda 10000 kere yazıldı çizildi Kelvin değeri düşük ampuller daha iyi aydınlatır diye ama hala sağdan soldan duyduklarınızı millete söyleyerek yanlış yönlendiriyorsunuz. Yazık...
en iyi aydınlatma 4300k dedir
30000 k alan duydum yahu bu nedir böyle![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)