kutu içi filtrelerde standarta göre avantaj/dezavantajlar nelerdır bir de alırken ne gıbı ozellıklerıne dıkkat etmek lazım![]()
kutu içi filtrelerde standarta göre avantaj/dezavantajlar nelerdır bir de alırken ne gıbı ozellıklerıne dıkkat etmek lazım![]()
performans filtresimi
geçirgenliği biraz daha fazla rahatlatır aracı binebze
temizliğini düzenli yapınca dezavantaj yaratacağını sanmıyorum
yada duymadım diyim![]()
yağlı tip filtrelerde(KN) MAF sensörüne zarar veriyormuş
hem dizel aracımda hemde 2.0r aracımda kullandım kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım dizeldeki yağlı k&N imprezadaki HKS kutu içi gayet memnunum
Sensör bozma olayına gelince temizlikten sonra yağlayıp direk takmadım hiç önce hava ile yağın fazlasını aldım sonra saç kurutma makinası ile ısıtarak arkasından hava ile hiç fazla yağ bırakmadan güzelce temizledim sadece tozu tutacak kadar yağlıyorum
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
performans'ı artırır....Ya benzine etkisi varmı performans filtre'nin... Herkes farklı bişeyler diyor, Burası en iyisi herşey doğru ve kanıtlanır ...
içeri giren hava miktarı artacak normal koşullarda sağlıklı bir motorda hava miktarı artacağı için aynı uygun karışım miktarında yakması için daha fazla benzin yollayacak bu tüketimi bir miktar artırabilir yalnız toleranslar dahilinde genelde bu tip uygulamalrada çok fazla artış görülmüyor o kadar belki aynı kalabilir
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)