ugrasma ben turbolusunu satayım =)
Printable View
Etiketli aracı sevmem.
etiketli derken, piyasada tanınmıs bilinmiş demek istediniz sanırım..
Aynen =) başka bir anlamı yokki zaten :P Kendim yapmak istiyorum yani CKN'ın araç olarak degilde Muharremin arabası olarak bilinmesi benim için daha mantıklı :D - resim video koyucam veya dolaşıcam aaa bu ckn'ın eski araba degilmi dicekler yani... bende sevmem böyle şeyleri =)
ama senin arabanın spectlerini söylersen beni sevindirirsin:D
abf atmosferik çok güzel güçler çıkarıyor ama biraz araştırmanı okumanı öğrenmeni öneririm sonsuz konu ve uygulama bulabilirsin abf hakkında..
Evet almanyadaki arkadaşım 6 bin euroluk parçaya +65 hp gibi bir güç aldındıgını söyledi bana...
bu düşünceni arabanı yaptıktan sonra, satarken değiştireceksin =) çünkü böyle düşünmeye devam ettiğimiz sürece yapılan araçlar satılamıyor..
bastan araba hazırlamak çok maliyetlidir.. hazır yapılı olanı satın alıp birazda üstüne sen birseyler yaparak, güzel bir proje cıkarabilirsin..
Bundan önce iki araç daha yaptım hiç pişman olmadım düşüncemde değişmedi ... sizinki kadarda ileri derece olmasada yaptım birşeyler... sonuçta turbolanmış bir araba daha zorlanmış yıpratılmış oluyor... zorlamadım diyen yalan söyler... bundan öncecorsa 1.4 yapmıştım onunda parçalarını almanyadan getirmiştim ... ondan öncede punto yapmıştım ikisinide sattım maliyetinin biraz daha aşağısı olsa bile. hatta corsanın parçalarını söküp orjinal hale getirdik çıkan parçalarıda elden tek tek sattım sonuçta zevk için yapılan bir şey modifiye ticaret için degil.