bence gereksiz;)
Printable View
bence gereksiz;)
Bagaj en iyisi...
en güzel yeri bulmuşunuz valla
maaşallah güzel iş cıkarmışsınız yaparken iki kere düşünürdüm.
çok ama çok riskli bir yer seçmişsiniz Allah kaza bela vermesin.
birde hava filtresinden güç alıcağınız kesin
demirden yaptığınız aparatta ağırlık yapıcağı kesin
kazanayım derken kaybetmezsiniz inşallah
şehir içinde önden ufak bir darbede akünün ön takımlara zarar verme ihtimali var...
Hertürlü mantıksız..
Takmış olduğunuz filitre tipi zaten akunun sokulmesını gerektırmıcek sekılde hava alıyor ve vtec2 de en guzel performans veren fılıtre tıplerınden bırı.
araca yapılacak en ufak bır mudahalede bıle aku kutup basını sokmek gerekecekkı buda sızın ıcın bır ızdırap olacak.
Yağmurda yada en ufak bır kazada basına acılacaklarda cabası..
Vtec2 zaten ağar bir araç o demır extra gereksız olmuş
Bence sen akunu eskı yerıne al en ıyısı.
tamamen turk ısı bır uygulama olmus mantıksız ve sacma oraya harcadıgın emege ve zamanı baska yerde kullnabılırdın...
arkadaslara katılıyorum :)
geçende bir araç gördüm, turbomagazine' deydi sanırım, onda da sol tampon içindeydi, resmi bulamıyorum ama :S
ağırlık yapmasından daha çok ağırlık merkezi değişmiştir şimdi. sola girdiğin viraj ile sağa girceğin virajın tepkileri aynı olmayacaktır, alışmak lazım.
ikinciside senin için değil ama allah göstermesin o taraftan vurduğun araç çok büyük hasar alıcaktır darbe emicek yeri kapatmışsın. Bagaj en mantıklısı.
Işıklarda dur kalk yaparken yada migros gibi park demiri olan yerde ufak bir hasar ile lastik yarılabilir alt takım gidebilir. Bagaj varken çok maceraperest bir işlem olmuş.
emre bence aküyü komple sök at....ne olacakki ? benzinli bu araba sonuçta akülü araba değil ki ? :)
şaka bi yana emeğine sağlık...gel bunu çıplak ayaklı sıyrık adamınki(d17 - new modification ;) ) gibi yapıp bagaja alalım en kısa zamanda...
tam nos tüpü koymalık yermiş :)
Ben olsam bagaja alırdım
eline sağlık ama arkadaşların söylediklerine katılıyorum...
ancak filtre için kazan demişsin zaten simota aero modeli kit kullanıyorsun sabit özel ısı geçirmez kazanlı bu filtreyi kullanacaksan çok gereksiz bi iş yapmışsın ama memnun değilim açık filtre kullanıp kazan yapacam diyorsan aküyü oraya koymaktansa bagaj daha mantıklı benim fikrim