User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Aracım avansmı vuruyor?

ceycey84x
    Misafir

Aracım avansmı vuruyor?

arkadaslar yokus yukarı cıkarken arabadan garıp ses gelıyor aynısı debrıyassız kalkerkende yapıyor.sankı ses tak tak tak vuruyor bır nevı zıl sesıne de benzıyor hızlı bır sekılde veya bır borunun ıcınde bır parcayı sallar gıbı bır ses tarıfını nasıl yapayım bılmıyorum?.aracım alfa romeo 147 sızce bu avans vurmasımı?ve tamırı ortalama nekadardır?95 oktan benzın kullanıyorum 97 ye gecsem duzelırmı?yoksa olan oldu tamırmı ettırmem gerekır?ortalama nekadardır?

ceycey84x
    Misafir
    bu arada arabayı sadece debrıyajla kaldıryorum sanılmasın ses cıkıcakmı dıye denemek ıcın yaptım ve o sesı aynı yokus cıktıgımdakı gıbı alıyorum ama duz yolda normal gıderken cıkmıyor.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yokus cikarken brz daha fazla gaz actigin ve devir daha guc yukseldiigi icin sesi duyman kolaylasiyor olabilir.. bunu su sekilde de deneyebilirsin

5. viteste 1500 devirde tam gaz oturdugunda da ayni tip bir ses duyarsan (ki tarif ettigin avans sesine benziyor.. tak tak dan ziyade citcit gibi bir ses duyman lzm aslinda) sorunun derinligine inmis olabilirsin. 97 oktan denemekte fayda var yada surekli gittigin bir yer varsa benzinligi degistirmeni tavsiye ederim

ceycey84x
    Misafir
    pekı benzını 97 oktan kullansam dıyelım gecmedı tamırı ıcın gıdıcek rakam nedır ortalama?

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunun tamiri avans ayarına bakılacak ve güvenilir bi benzin istasyonundan benzin alacaksın çok maliyetli birşey değil zaten..

ceycey84x
    Misafir
    oh sukur malıyetten cok arabaya zararını kafaya takıyordum bırıde bana motor yemeye kadar goturur demıstı...bıde bu ses avans vurmasından mı gelıyor sızce?sıkırtı sesı yoksa subablardanmı?

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceycey84x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oh sukur malıyetten cok arabaya zararını kafaya takıyordum bırıde bana motor yemeye kadar goturur demıstı...
    yiyebilrsin sorun ne kadar büyk neden kaynaklanıyor sorunu bulmak lazım avans sadece benzin kalitesinden kaynaklanmaz

daha öncesinde motor işlemi varmı ?
    körler sağırlar

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avans ayarı yaptır. servis 25 liraya yapar.
    Fiat's Are Faster Than You Think!

ceycey84x
    Misafir
    motor ıslemı sadece trıger varyator deysımı yapıldı 55000 de buyuk bakımını yaptırdım alır almaz suan 66000 de 2 hafta once perıyodık bakımını yaptırdım.malıyetlı bır ıslemmı olurkı?enrıko elıbertıde trıger varyator 950 lıraya degıstırdım ıyı bır alfa ozel servısı actı arakdasım 600 lıraya bıtıryordu aynı ıslemı malesef ben bunu yaptırdıktan 2 ay sonra actı.aracın bakımını kendısıne yaptırdım avans vurması var dedı bana sadece ama unutuldu nekadara yapılır neyı vardır dıye konusmayı...bu arada servıste bana denılen motorun cok ıyı durumda bu alfaların motorları 3 noktadan yag damlatırmıs benım aracın motorunda ole bır sorunda yokmus masallah cekıldı bı servıste

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)