kaç bara kadar orjinal pistonlarıyla kullanılabilir..?
Printable View
risk alırsın stock basınc ustu uzun muddet kullanma 0,9 da kullan pistonsuz max
devir çevirmiyo diye düşünüyosun ama benim orjinal iticilerle sadece stopper var 7800 devir çeviriyo ve 4. vites 245 gibi hızlara ulaşıyo yeterli degilmi. Mekanik iticilerle 8000 üstü çevirebilir tabi gerekliyse.
turbonun bu yanı güzel zaten alt devirde işi bitiriyor..
bi boşa doluya yazmayın ya ne çevirdiği an kırılacak ?
her motoru düzgün şekilde toplarsan uygun malzemeleri kullanırsan iş yapar sr20nin amacı belli ona göre devir koymuşlar ona göre devir bandını ayarlamışlar o senin hidrolik itici dediğin elemanlarla 13bin çevirenler var araştırıp bi yaz
noktaların ve ünlemlerin bitirdi ayrıca beni
pardon ama piyasada hem devir cevirip hemde yuruyen bi sr20det ornegi gosterirmisiniz?
kimin bos kimin dolu konustugunuda bilmeden yorumlama istersen,20 kere sokup taktıgım motordan bahsediyorum ve idda ediyorum hem beygir alıp hemde devir ceviren bi sr20det olamaz..ben kendi aracımla cok ugrastım sonunda anladımkı sadece bosa masraf onun yerine bir rb20det koydum ve gayette memnunum..
ayrıca full doldurdugum osmanın aracı(kendim yaptım) devir cevirdigi an itici horozlarını kırıyor..bütün devir ceviren araclara bak horoz yoktur sevgili kardesim.
06TVR71 dostum , devir çevirme derken kaç bin devirden bahsediyosun ??
bende 260egzantrik var, stoper var, mekanik itici de var tomei.. ama ben zaten orjinal kesiciyi kaldırmadım , gerek duymuyorum..
amaç 9000 çevirmek mi?
bide osmanın aracı hangi araçtır?
Türkiye'de yoksa ben napıyım
hidrolik lifterla 13bin çeviren var shepperd racing olarak bir arattır yada buschur racing bunlar 4g63 illa sr20 istiyorsan devir çeviren mark mazurowski yada junun 98 yılında 400mde yaptığı zamana bak
98de 8.8s geçmiş uygun boşluk vs için ayar yapılmazsa illa kıracaktır lifterla devir çevirenler var Türkiye'dede
sen sr20det le ne kadar çevirmek istiyosun. Bence önemli olan amaç. Türkiyede yok demişşin hem güç alan hem devir çeviren. Benim aracım 7800 devir çeviriyo ve 450- 500 arası bişey ölçmedik tam bişey söyliyemem.
http://videos.streetfire.net/video/2...ion_700011.htm
bisey yazmaya gerek yok senna ve gokhan. Bilen biliyo. Duzgun malzeme ve iscilikle neler ortaya cıktıgını. Olcume gelince sr20det dyno dynamics cıktım mevcut. 415.3hp. Dynamics vamag a gore %8-%9 daha dusuk olcer! Dedgm gibi sr ın devr cevrmesine gerek yok. İstersede cevirir!
türkiyede 9-10 ütü dönen kac tane araba var acaba. Ozaman bütün markala kötü. 8 bin üstü belki ama abartmayın. 7800 200 sx in orjinal devri degil bunda da yanılmayalım zaten arkadaşın dedigi rakır kırma olayı 7300 üstü oluyo.