Hızlı esiks sensin olm , ama olsun bende imanlı eskiksim.
mmustu , sende yayan gel.Maç yapalım tek kale, atan kazanır.
Rolling yapan 200SX istiyorum ben harbiden ya.Murat abi sen denemelere gitsene.Evde oturma .
Printable View
eee yok mu video hani nerde şu hızlanmayı görelim bi :)
ya senle polemik yapıcak degilim ama ben video mu koydum sende bir koyda görelim ben her akşam çıkıyorum gazlıyorum arkaradanda mz4 lü arkadaş gördü herkesi bir tutma sana yalanda söylicek degilim. Benim aracımıda herkes bilir öyle bol kepçe sallamama gerek yok.
06 TVR arkadaşa
birde o videoda ben 3. vites başlıyorum 4 sonu o hızla bırakıyorum sende yapta görelim bir 3- 4 kaç görceksin
kardes haklısın suan vıd cekemıyom cunku arabamın motoru ısletıyom eksozu fılan gecıcı olarak susturdum cok sıkıyor eksoz muane motor ısleıyım soz sana kardes hemen cekıyım gonderıyım eger sen her aksam gzlıyorsan sorun vermıyorsa motorun helal olsun derım sız bu işi cozmusunuz derım benım s14a nın motoru rb20det r32 stock ben her dakka gzlıyom suan haric yakın zamaanda gonderecem vıdyo ok
Kardeş istanbulda tanıdıgım bizi tanıyan kim varsa sorabilirsin ama benim arabam stock degil. Bu arada rolling yapan s14a görmek isteyenler rollinglere gelmesi gerekiyo daha gecen hafta karşıdaydık. Herkes rolling sever sevmez oda başka bir konu.
olmuyo buraya atarlı giderli yazysnz sonra video yok. Gokhanin ve bizim sx en hızlı 2 arac. Yigidi oldurun ama hakkını verin. Gokhanın aracı gayet iyi blyrm bi ton parca ve emek var keza bizdede. Bu tarz yazmayı sevmem ama zorunda bırakysnz! Selametler kardes!
Abi boşver biz reklam yapmıyoruz ondaan böyle atar tutar yapyolar icraat yok. Herkesin arabası kendine güzel. Bu konuda amacından sapmış zaten 200 sx hakkında bişeyler ögrenmekten çıkmış. Senin aracınada maşallah abi ciddi para ve emek harcanmış nadir sxlerden.
tartışma bitmiş sonunda.. =)
Basıncı 0.9 üzerine çıkarmak istesek ca18det için hangi ecu kullanılır birde bu benzin pompasının 3-4 çeşidi var 255 litrelik olanı var 400 litrelik olanı var. 255 litre için 400 hp ye kadar destek var. Aracın orjinali kaç litredir. Regülatörle birlikte 400 litrelik kullanılması mümkünmü ya da 4oo litrelik pompaya gerek varmıdır. Ve bu yükseltmeye 600cc enj yeterli olurmu...