Arkadaşlar bu katkı maddesi ile ilgili tecrübesi bilgisi olan?
Bazısı gercekten motor sesini kesti,yakıt tasarrufu var çekişde arttı diyor.
Bazısıda tamamen psikolojik hissedilenler konulsada olur konulmasada diyor :S
yardım![]()
Arkadaşlar bu katkı maddesi ile ilgili tecrübesi bilgisi olan?
Bazısı gercekten motor sesini kesti,yakıt tasarrufu var çekişde arttı diyor.
Bazısıda tamamen psikolojik hissedilenler konulsada olur konulmasada diyor :S
yardım![]()
isin asli motoruna gore desek daha dogru olur benim bir arkadasimin arabasinda kullandik eski bir toyoya 91 model cressida bilen azdir tahminimce 1000 kmde 1 litre falan yag yiyo
kompresyon falan icler acisi durumdaydi onun arabasinda kompressyonu topladi biraz yag tuketimi biraz azaldi oyle etkiler mevcut yani ses olayina gelince polimer yapılı oldugu icin biraz kesiyo sesi yapısı geregi az yaktı cok kacti olayindabi etki gormedim
bizim bi arkadaşın 1.3 hyundai accentte denedik aracın gidişi değişti hatta egzozlu filtreli accente 2 boy açtı![]()
Kullandığınız motor yağının içine başka katkı maddeleri karıştırmayın...
Yağ firmaları da bunu yağ kutularının üzerinde belirtir, zaman ayırıp okuyun...
Bor, mor, kor... ne olursa olsun, VAG, Mercedes, Honda, BMW gibi büyük motor üreticileri tarafından çoktan önerilirdi... Böyle bir öneri hiç olmadı. Kim ürettiği motorunun daha iyi ve uzun ömürlü olmasını istemez ki
Yağ firmaları da markalarına pirestij katmak için bu ürünleri mevcut yağlarına katıp satabilirdi, onlar da bunu denemedi...
Gene yağ firmaları bunu ayrı satabilirdi, oda olmadı...
Performans diye bahsettiğiniz şey, yağ katkısı ile elde edilebilecek birşey değil...
açık açık teknik veriler ile ispat edilmedikçe ve bu tübitak ve veya benzeri kuruluşlarca faydaları onaylanmadıkça kullanacağımı zannetmiyorum.
kesinlikle katılıyorum...ayrıca bende denedim hiç bi faydasını gormedım ..performans katılma olayı deil de sadece performans kaybetme olayı olabilir o da 0 60 konulan bi arabaya 0 30 konulan bi arabaya 10 40 koyarsan tabiki bi etkisi vardır bu konu hakkınd apek bi bilgim yok ama bor un kullanıcısı olarak sadece boşa verilen para olarak goruyorum bşkada bişey deil..
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)