34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
yılların vermiş olduğu yorgunluk olabilir en güzeli alttan pütür attır komple
su havalar bitsin komple sökecem arabayı alıcam elime yalıtım malzemesiyle silikonu bastan asa gircem arabaya...
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
eskı aracımda aynı problem cıktı putur sılıkon herseyı demedım olmadı sonrasında fitildeki yırtıktan oldugunu buldukbakmakta yarar var
benimde aynı sorun şoför tarafında arabayı yıkadıkdan sonra bide yağmurlu havalarda giriyor ama bende cozemedim daha fitilde halbuki tertemiz
yıkattım falan filan sorun olmadı hiç...son günlerde hayvani şekilde yamur yagınca arka koltuga oturan bi arkadastan ''AYYYY kıçım ıslandı olm'' die bi cümle duyunca...komple söktüm arka tarafını arabanın....temizledim ettim...dünde yağmur yağdı gene...baktım gene su var....gıcık oldum....
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
Valla arka havalandırma deliklerinden bir tanesi dışarıya değilde içeriye su basıyor olabilir ?
Tamponu çıkarınca içerde kalan 2 adet siyah delik olması lazım , böyle panjurlu gibi.
bırak rollingte millete saplamak için bu su geldi gitti muhabbetleriapaçık sökmüşün olm 50 KG hafifleme var
![]()
Cok secenek var yani arkada biriken su onden bile gelmiş olablir sendede sunroof var ordan girip arkaya sizdirmiş olablir.bagaj kisminda hiç curuk varmi su girebilcek onlara bi dikkat et ? bende bu hafta içi On cam ve sunroof kontrole ettircem bnmde sol on paspasta islaklk vardi.uyuz bi durum
bagaj fitillerinin(lastiklerinin) her noktasını tek tek kontrol et, mutlaka bi yerde yırtık vardır ya da tam oturmamıştır. stop lastiklerine de bakmanda yarar var
yok önden deil...arkadan girdiği bariz belli...sunroofdan girse Kemerin arka kısmından orta paspasa kadar ıslatıor...CRX de basıma geldi ordan biliorum....bi bariz sağ arkadan gelior...dediğiniz gibi ya Stoplardan yada fitillerden...su havalar bi geçsin girişecem artık....
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
alican bagaj cam fitilini kontrol et + bak bakalım bagaj camını kasaya baglayan ayak var 2 adet onların diplerinde incede olsa çatlak varmı bence ordan incecik bi yol bulmuştur ufak ufak sızıyodur iç kısımda orda direk var eger dediğim yer çatlaksa ordan o direğin içinden çamurluk içine birikiyodur su![]()
baktım ben basa çıkamıorum sanayi yolları taştan EG sen çıkardın beni beni baştan![]()
![]()
![]()
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
aynı sey benim basıma geldi.istanbuldaki cok yagan yagmurdan sonra.bagajın ici yani lastigin oldugu cukur 1 parmak suydu?!?!?
Fuck The System !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)