babam ıcın bakıyorum ama ayrı gayrı yok bızde kendıme sayılır nıyekı?
15-10-2009, 01:04
M_PROJECT
Alıntı:
tünayK Nickli Üyeden Alıntı
babam ıcın bakıyorum ama ayrı gayrı yok bızde kendıme sayılır nıyekı?
ankarada felan bulursan bizim nihatlarin servise gotur goster sasmazda , mustafa var orda nihatin amca oglu , nerdeyse ankaradaki butun fxler elinden gecti . anlarlar yani ondan tavsiye edim dedim .
15-10-2009, 01:08
TünayK
Alıntı:
M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
ankarada felan bulursan bizim nihatlarin servise gotur goster sasmazda , mustafa var orda nihatin amca oglu , nerdeyse ankaradaki butun fxler elinden gecti . anlarlar yani ondan tavsiye edim dedim .
eywallah moruk oto test degıl mı dedıgın yer? benım aklıma oraya goturmek gelmıstı...
15-10-2009, 01:15
levent
Alıntı:
Yekta Nickli Üyeden Alıntı
koyduğum linke bakmadın sanırım :) anladığım kadarıyla öyle değil.. ya 4x2 yada 4x4..
2 çeker ve 4 çeker olupta normalde 2 çeker çalışan arazi şartlarında 4 çekere otomatik geçen sistemli modeller var yani 2 tip, birisi 4 çeker de oluyor birisi sadece 2 çeker kalıyor.
15-10-2009, 01:26
M_PROJECT
Alıntı:
tünayK Nickli Üyeden Alıntı
eywallah moruk oto test degıl mı dedıgın yer? benım aklıma oraya goturmek gelmıstı...
evet combo ototest , ptt nin ordaki bi sokakti tam aklimda degil simdi ama mertcana sorarsan sole sana . hatta bi telefon edin sorun belki musterilerden satan felan vardir .
15-10-2009, 10:06
mur_84
Alıntı:
gurcell Nickli Üyeden Alıntı
Bizim bir tanıdıkta var, lpgli ve siyah. Şehir içi benzinde, uzun yolda lpgde kullanıyor.
bence tam tersini yapsa daha mantıklı olur.. :confused:
15-10-2009, 10:26
ahmetuygur
bende var bitane son 69 bine veririm tek parca boyalı oda cizikten doalyı.
15-10-2009, 10:28
turkerrr
Alıntı:
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı
mustafa kanka valla ankarada bir tane var playboy felan kullanmıyor kullananın durumu sakat :D 06mrv.. plakalı zuahhaha arabayı bahçeli civarında görenler biliyordur hikayesini ankaranın en ünlü fx35idir hatta :hahaha:
bu aralar görünmüyor ortalarda :D:D
15-10-2009, 10:30
CasabLanca
Alıntı:
turkerrr Nickli Üyeden Alıntı
bu aralar görünmüyor ortalarda :D:D
polis aracını bağlıyormuş ondan dert yanıyor yaya takılıyor fevzinin sonundaki parkta zuahahhaaa :hahaha:
15-10-2009, 10:38
KORAY
Alıntı:
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı
mustafa kanka valla ankarada bir tane var playboy felan kullanmıyor kullananın durumu sakat :D 06mrv.. plakalı zuahhaha arabayı bahçeli civarında görenler biliyordur hikayesini ankaranın en ünlü fx35idir hatta :hahaha:
Bu araÇ şuan 2-3 gün kadar önce yeşilköyde geziodu =) Nemiş hikayesi?
15-10-2009, 11:41
TünayK
Alıntı:
lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı
2 çeker ve 4 çeker olupta normalde 2 çeker çalışan arazi şartlarında 4 çekere otomatik geçen sistemli modeller var yani 2 tip, birisi 4 çeker de oluyor birisi sadece 2 çeker kalıyor.
neye gore ayırt edecez pekı?
15-10-2009, 11:49
Alican
Alıntı:
KORAY Nickli Üyeden Alıntı
Bu araÇ şuan 2-3 gün kadar önce yeşilköyde geziodu =) Nemiş hikayesi?
Hikayesi çok aracın :) düğüne giderken önünü kesmişler :D oda geceleri önünü arıyor