kuzen arızalı parcaları sokup taktık zaten yıne duzelmedı makınayada bagladık yıne olmadı parca deıssede arıza verıyo yabancı sıtelerde bu arızanın cozumu bu dıyo ordan yola cıktık bızde.
Printable View
kuzen arızalı parcaları sokup taktık zaten yıne duzelmedı makınayada bagladık yıne olmadı parca deıssede arıza verıyo yabancı sıtelerde bu arızanın cozumu bu dıyo ordan yola cıktık bızde.
hımmm kanka anladımda şimdi bu sorunun çözümü burdan olamz başına gelen bir çok arkadaşımızda vardır ama görmeden problemi çözmek zor sizin verdiğiniz linklerri açamadım ama şu varki çok kolay bi kablo kopukluğumuz var anlattığınıza göre kablo çekilmesi türkçe adıyla şase veriliyo ve arıza söndürülüyo
he ıste sekerim onu cozmemız lazım yarısta okadar alkısladık senı 50 kısıye alkıslattık coz artık su ısı
ben bi alkışa motor toplarım 50 diyon kuzen ya :D şimdi sorun şu konu ECU ya zarar vermeden işlemi gerçekleştirmek,karabalta işlemi gerçekleştirmek istemiyoruz :icon_tup:
merak etme burdaki problemin ecuya zarar vericeğini düşünmüyorum ama gene de yan yana gelip bakmak lasım
kuzen sıtelerde bıyerlere kopru yapmamız gerktıgı yazıyo daha once basına gelen yapan varsa dıye yazdık zaten ama bıtek bızde var galıba
kelebektekı contada degıstı hava alma ıhtımlıne karsı yıne duzelme yok.
onuda denedım kardesım olmadı saglamını taktım malesef yıne aynı
emme manıfold contasıda deıstı hava alma ıhtımalıne karsı sıteden bı arkadas deneyın dedı hala aynı.varmı basna gelen dusuncesı olan
Gaz kelebeğini kontrol etmişmiydiniz o bozulmuş olabilir?
onuda ettık kardesım sokuldu temızlendı yıne yok.
arabada yag kacırma vs varmı ?
................
arabanın butun contalar deıstı bıraz karterın ordan atıyo okadar keceler sıbop lastıklerıne kadar hersey deıstı degısmeyen kalmadı gazlamayınca hıc yag yakmıyo cok gazladıgım zaman bıraz eksıltme oluyo tabıkı gıdısıde guzel sıkıntı yok yanı
tesısatı kontrol et.
onuda kontrol ettık beyne kadar ındık
bi güncel de benden olsun,görüşleri alalım :)
bi arıza yüzünden arabayı yeniliyorsun ne güzel :) şaka bir yana geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulursun çaresini..