Emme manifoldumu böyle yapmak istiyorum acaba bildiğiniz bir yer var mı ?
Konuyu nereye açacağımı bilemedim bolt-ons 'a çaktım gitti , gerekirse el atarsınız saygıdeğer modlar.
Emme manifoldumu böyle yapmak istiyorum acaba bildiğiniz bir yer var mı ?
Konuyu nereye açacağımı bilemedim bolt-ons 'a çaktım gitti , gerekirse el atarsınız saygıdeğer modlar.
Kaan'ım bizim orada Tuzla civarında tersanelerin yakınında polisaj işlemi yapan yerler var,bu tür ince parlatma işleri yapan,egzostu götürmüştüm ya bir ara,oraya gidebiliriz..
solma yapmazda iyi biryere yaptır yoksa memnun kalmazsın çok iyi yapanda var çok kötü yapanda var bana kalırsa polish üstü krom kaplama iyi olabilir
körler sağırlar
onu iyi şekilde kromu yapabilecek yerler buralarda varmı bilmiyorum ama yurtdışında ciddi iyi atanlar var ama çok saçma paralar alıyolar sadce turbo salyangozu 500 600 dolar tutuyor çoğu yerde![]()
körler sağırlar
Krom kaplama işlemi evet iyi para tutuar.. Maliyet önemli olduğuna göre kaan hiç girişme o işe..Polisaj iidir..
Polisaj işlemini yıllar önce bordo bi 106 yapmıştı 306 gti jantlarına ,
Fotoları arattım hepsinin linki pasif olmuş.
Matkap ve taş motorunun ucuna aparat takıp kendileri yapmışlardı diye hatırlıyorum..
Kaan İskender ustayla niye görüşmüyorsun ?
Ben egzoz yaptırırken görmüştüm turbo manifolduna polisaj yaptırtmıştı işçiliğide başarılıydı fiyatıda uçuk değildi diye hatırlıyorum
unless you ride the beast
you wouldn't understand
bende ust kapagımı yaptırmak ıstıyrmm ama fıyatları ne cıvarda
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bende jantlarıma yapmaya niyetlendim gebzede parya metal var makine ile el değmeden yapıyordu jantları takımı için 250tl demişti bana uzak diye yaptıramadım maslakta bulsam yarın gidip yaptırıcam valla jantlarıma![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
4 janta 250 dedıyse fıyat ıyı bence
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)