Heh şimdi anladım:) Hatlar karışmış. O konuda katılıyorum tamamen.:)
Printable View
arkadaşlar bılgılerınız ıcın tesekkur ederım tecrubelı arkadaslarımız var ınş. sızlerın sayesınde amötörce bişe yapmıcam tesekkurler..
Ben passata yaptırmıştım Cat iptali Ama benim için hüsrandan başka birşey olmadı .alt devirler gerçektende zayıflıyor bu bariz hissedilir ama arabanın gücünün arttışı pek hissedilir değil :) bana sorarsan yapma kardeşim ..eğer güç almak istiyorsan git headers yaptır o araca sonrada iridium buji taktır bide filtre kiti aldınmı yumuşak yumuşak takıl kafana göre her söylenene de kulak asma..Arabamda egsoz var diye gezemiyorum ve istediğim yere gidemiyorum.Eğer sen catalyste iptali yapıpta egsoz almazsan yaptığın işin hiç bir anlamı olmaz bunuda bil....
hemşerim hallettin mi kat ipt. olayını bnde bafralıyım.. samsun da modifiye işi yapan tayfun vardı sarı astrası vardı devam ediyor mu o işe. bütün araçların yaylarını kesiyordu :D
Alfalarda fabriasyon 4-2-1 header ve iridium buji vardır zaten t spark çift ateşleme.
Kardeşim kat iptali yaptır çok faydası var zaten bizim işimiz üst devir. Varyatorlu bir makine 4500rpm den sonra acar. Zaten alfanın varyator sistemi emmeye egzozdan cıkan gazı geri basınç olarak kullanır. Zararını değil faydasını görürsün.
E21 susturucusuda hata zaten 156da. Herkes yapıyo işte bişiler...
Bence iptal ettirmeyin zaten zayıf bi motor yokuşlarda kalkmak isterken ,2ci viteste döndüğünüz sağa sola dönüşlerde alt devirler iyice zayıfladığı için araç zorlanıcak ama biraz üt devirlerde faydası olucak illa yaptırıcaksanız orjinal kat. konvertörünüzü hiçbir şekilde eksozucuya bırakmayın İki gün sonra bi sıkıntı yaşarsanız taktırabilmek için elinizde kalsın. Bu malzemeleri eksozcular alıp çok yüksek meblağlara satıyorlar hurdasını bile.