arkadaslar headerslı caı li 51 veya 60 lık ara borulu ve son olan vtı cılar yakıt tüketimiz şehiriçi ş.dışı ve vtec açık,sakin kullanımda değerleri paylaşırmısınız![]()
arkadaslar headerslı caı li 51 veya 60 lık ara borulu ve son olan vtı cılar yakıt tüketimiz şehiriçi ş.dışı ve vtec açık,sakin kullanımda değerleri paylaşırmısınız![]()
132,00 tl ye depoyu fullemıstım..
Basarak 400km bısı yapıorum sanırım...
90-100 km arası hız 1 depo ıle 495-510 km arası yol yapıorum....şehir içi
Benzın fıyatları yuksekti gecen yaz 150 lıraya doldurmustuk depoyu 2 kişi + 10 kg esya ayakkabı ws flan
Geçen sene 90 ı gecmeden sabıt hız ıle ızmıre gıtmıstım..1 depo ıle 675 km yol yaptım..bizde inanamamıştık..foto vs falanda cektık..
kardesim ben hiç daha benzin lambasını yaktırmadım hep benzin alırım arabam 2 yıldır bende acaba benzin almasam lambayı yaktırmak için lamba en alt seviyeye düştükten hemen sonra yanıyomu? ve lamba yandıktan sonra kaç km gider vtı lar yardımcı olursanız sevinirim..
lamba alt cızgıde yanıor E nın ust uc noktasına geleene kadar araba devam edıyor gıtmeye
dahasınıda ben denemedım....ama gıttıgı yere kadar gıtmeye calısıorum...haftada 2 depoya yakın benzın alırım.
Ben 3 kişi bagaj full İstanbul Antalya arasında tek depo 650 km gitmiştimah vtec ahhhhhh
![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Benim Vtec'de lamba ya hiç yoktu yada bozuktu hiç yandığını görmedim hep km hesabı gidiyodum.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
25 lira benzin sakin kullanım 90 100 şehirdışı 100 km şehir içi sakin kullanım 80 km vtec açmalar filan da olunca şehir içi 60 km civarı yapıyor.
Şuan istanbulda %50 sakin %50 vtecşkasdlkansd lfnkullanımı ile 9-10 lt arası yakıyorum. 205/40/17 lastik ebatlarım.
Arabada komple orjinal egsoz,orjinal filtre,orjinal headers var. Sadece ince conta ek bir modifiye.
Vtecte lamba yandıktan sonra bilinki 20 km sonra bitiyor benzin ya benim lamba çok geç yanıyor yada yandımı çok az benzin kalıyor. Bi defasında benzinciye 20 mt. kala bitti benzin şerefsizler benzinde vermediler öldürecektim orda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)