hahahahahha:hahaha:Yaşa!
Printable View
Geçenlerde meguiarsta kaputa bir uygulama yaptılar ne kullandılar bilmiyorum ama kuş pisliğinden dolayı oluşan leke gitti
benimki 1.resımdekıne benzıyor... pasta cıla gıbı seyler kullandm ama yınede bellı oluyor...aracın uzerınde fazlada durmadı o pislik...yanı bıraktım aracı ertesı gun yıkattım hemen fakat yapacagını yapmıs...eskı aracımdada olmustu...zımparalayıp bı urun kullanmıstı boyacı..fakat bundan kat kat kotuydu o yuzden zımparalamasına ızın vermıstım...sansına duzelttıgıne ınanmıstım o zaman....wax dedıgın urun nedır??? gecırme olasılıgı varmı??
Taze bir dışkı ise çıkar ama eski bir dışkı ise çıkması çok zor ,lokal boya yaptırman gerekebilir lakin boya tutmayacak diye birşey yok her boyacı aynı değil araştırıp en iyisini bulabilirsin,Geçmiş olsun çok ..tan bir durum :)
zımparalı pasta bıle care degıl kendı arabamda vardı yaptık olmadı.. .. boyattım.. sıyahda daha berbat oluyor..
vernık yandıktan sonra duzeltmek ımkansız sonuc lokal boya olur oda deger mı tartısılır bence ufak tefek seyler ıcın ...
Arkadaşlar yani çok fazla sayıda varsa boya tek çözüm ama işinin ehli iyi bir uygulamayla sizi rahatsız etmeyecek hale getirebilir..Ben şahsen boyatmazdım böyle bir şey için..
bende boyatmayı dusunmuyorum...gittiğim bi kac uygulama yeri var... sonax meguiars...onlarada gosterecegim... yoksa dursun... ama bılmeyen arkadaslarında kulagına kupe olsun bu olay..
kuş pisliği kurumadan yıkatmak yada en kötüsü orayı ıslatarak silmek lazım bekletince kötü sonuçlar doğurabiliyor..
benim de tamponumda oldu 2 3 cm lik bir leke güneşin altında ağustos ayında kalmış kakalı halde 4 5 gün orda kurumuş nxt yapıldı çıkmadı sonra 2 3 yıkama sonra çıktı nasıl oldu anlamadım