arkadaşlar katalizatör iptalini öneriyormusunuz yani yapıpta mutlu olan varmı yada keşke yabmasaydım dıyen benı aydınlatırsanız sevinirim.. degermı degmezmi bunu merak edıorum.. sımdıden tesekkurler
yılın başlığı
bu arada faydasını görursun azda olsa
Kartalizor degilde
katalizator,katalizor iptali ustleri canlandirir altlari oldurur hafiften..baska bilmiyorum...
- K -
________
Dr.Ecu
üstleri canlandırır, arabanın arkasındakileri öldürür, egsoz çapınız uygun ise zararı olmaz
bagajda bişiler yaparken çok büyük tehlike oluyor, gözlerim flan yaşarıyor, gaz maskesi kullanmayı düşünüyorum![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
156da sıkıştırmayı iyi ayarlaman lazım. duz boru yada gereğinden büyük giriş/çıkışlı susturucu koyma. Alt devirlerin ölür, zaten ts motorlarn alt devirleri isteksizdir.
Bulabilirsen turbulans tüpü denen mağara tipi susturucu koy, arkasından normal bir sustrucu ile destekle.
916 V6 Turbo
1-2hp için atmosferik arabada çevreyi kirletmeye gerek yok diye düşünüyorum ben![]()
turbo arabada biraz daha mantıklı![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ya sök düz boru yada uygun bir ara susturucu koy hissedersin farkı aracın gidişi değil de gaz yemesi biraz iyileşir..
ona gore eksoz yapılabilir
duz boru çekilir ufak bi orta susturucu koyulur zaten son susturucu da orjinal olarak bırakılırsa sorun olmaz
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Atmosferik araçlarda kat iptaliyle alt devirleri öldürürsün özellikle. Araya birşey koyman lazım orta susturucu gibi. Ya da bazı markaların araca özel kat'ları var. Spor kat'lar. onlardan bulman lazımki hiç sıkıntısız güç alabilesin. Ata bu konuda çok tecrübeli dediği gibi. Ne diyorsa onu yap derim. Kısaca anlatmak gerekirse Backpressure atmosferik araçlarda ne çok nede az olmalı sen bu geri basıncı kaybedersen alt devirlerin ölücek isteksiz gidecektir. Üst devirlerin canlanıcak ama her an gazladığını sanmıyorum bu yüzden sıkıntı yaşarsın. Kesinlikle orta susturucu koy iptal ediceksen yerine. Güç kazanıcam derken kaybetmeye değmez. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok![]()
10a yakin aracta kat iptali yaptik hicbirinde alt devirde kayip olmadi..(duz boruluda kullandik, susturucuda) her devirde canlanma oldu//
saygilar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)