neyse artık, bi şekilde yoğunlaşıcaz bu konuya, teşekkürler :)
Printable View
Bence şahane olmuş
abı msnden yazda alayım sundan ben:)
gökan çok teşekkürler geçen pazar aracın içinde tırmaladım durdum nasıl açarım diye ama çözüm bulamadım konuyu araştırdım yine bir şey bulamadım tekrar teşekkürler bu pzar uğraşacakbirşey buldum kendime
gökan resimdeki vidaları söktüm ama açılmadı benim çerçeve kırık onu yapıştırmak için sökecektim ama yine olmadı yaw resimleri telefona attım kare kare sökümü yaptım ama nafile teyip nasıl çıkacak onu atladım galiba
msn varmı:)
msn var vereyim de gündüz bilgisayar başında değilim hiç. akşamda evde bilgisayar yok rast gele gün içinde girebilirsem giriyorum yoksa önemli değil
yasinkocaman69@hotmail.com
10 numara olmuş :) ama el yatkınlığı birazda elektirk bilgisi lazım :)
yawww biz kırmadan nasıl sökecez bunu yaww :(
:(((........
nefis olmuş. eline sağlık. Bunun türevlerini e36'da uygulamak gerek. Özellikle manuel klima sahipleri için ilaç.
orta klima butonunun bulundugu konsol sokulmesi icin resmli anlatim mevcutmudur ?
valla benım arabamın aydınlatmaları mukemmell dıyebılırım yalnız sadece arka cam rezıstans tusunun kı bazen yanıyo bazen sonuyo sanırım gevsemıs olabılır bunun yerınde nasıl cıkartıp yerıne sabıtleyebılırım ?
bende eg kasada uygulayacağım :D on numara olmuş ama vida yerleri nerede onu bilmiyorum
Helal olsun sana detay şıklığı güzeldir :)