hani boyle eskiden havalı korna tamir eden yerler varmıs...
korna tamirini yapan bildigniz bi yer varmı? ankarada olması tercihimdir![]()
hani boyle eskiden havalı korna tamir eden yerler varmıs...
korna tamirini yapan bildigniz bi yer varmı? ankarada olması tercihimdir![]()
KA Style
ankarayı bilmiyorum ama
arızayı söylersen yapılabilecek bir şeyse anlatmaya çalışırız
korna su f1 diye tabır edılen kornalardan...
motoru donuyo fakat ses cıkmıyo... motorun dondugunu anlayabılıorum her basısımda elımden dusecek kadar sekıoama otmuo otmuo iste
uhuhu
![]()
KA Style
ee pasa neresınden dokek peki bu yagı
korna budur
![]()
KA Style
bu fererrii kornasıı diye tabir edilir bu kornalar cook akım ceker onun için iyi tesisat cekmek lazımmm tesisatını iyi yap özelikle topraklamayı o zaman düzelir düzelmesee bozuk![]()
akuden dırek alıorum
bozuk oldugunu belirttim ztnde iste cozum arıoz![]()
KA Style
bı baba yıgıt onun nasıl sokuldugunu gotersın yoksa harbıden kıracam bunu![]()
KA Style
benim arabada deilde scooterde var bi basıorum ısıklar falan sönüo :P onun silindir gibi olan yeri cıkıo tornavida ile kanıtdır cek sonra zor bişi ama cıkıo yani içinde endüvü olması lazım yada ugrasma olmuosa 35 ytl falan
35mı ben buna 60 papel verdım dostum![]()
KA Style
60 papel mi ii paraben toptancıdan almıstım hernyse işte benimkide stabel o silindir kısmı cıkıooo içinde endüvi var hiç mi calmıo yoksa öksürür gibi yapıo mu
60 papel waoow
ii para
ufluo ajanlar ufluo 60 mılyona ufurukcu almısım![]()
KA Style
bağlarken direk + - yi aküden alıp bağlamayınaraya röle bağlayın..rölesiz acayip cırtlak çalıyor ve zararlı...birde kutusunun arkasında nasıl konumlandırılacağı yazıyor..salyangoz kısmı karşıya bakıcak şekilde değil aşağıya bakıcak şekilde koyun...su kaçma ihtimali azalır..benim korna aşağı bakıyor....1.5 seneden beri kullanıyorum..50 liraya almıştım..stebel...
role takılıydı kendısı kuzu gıbı baglıydı ıcını acacak baba yıgıt aranıyor![]()
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)