arkadaşlar uzun zamandır volvo c70 2.0 t5 ler ilgimi çekiyor...225 bg ve bayaa full bir araç...başıma çok iş açarmı??kullanan,bilen gören tanıyan varmı bu aracı??fikir sahibi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum lütfen...tşk ler...
arkadaşlar uzun zamandır volvo c70 2.0 t5 ler ilgimi çekiyor...225 bg ve bayaa full bir araç...başıma çok iş açarmı??kullanan,bilen gören tanıyan varmı bu aracı??fikir sahibi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum lütfen...tşk ler...
C70 T5 diyince aklıma ilk gelen, hatta tek gelen şey benzini
Çok yaktığını biliyorum onun dışında zamanının yakışıklı, kupon diye adlandırılan arabasıydı![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
benzin elemanın dediğine göre 400-450 kuruş yakıyormuş...onun yalancısıyım tabii...öle ise alınırda ama bunun üstü kasar tabii![]()
2.0 t leri 163 hp 2.5 t5 leri 225 hp.. motoru cok saglam ve guzeldir.. cok cok cok yakar.. modifiyesi vardır ama tr de yoktur.. sadece chip yapsan bile inanılmaz sonuclar alabilirsin. koltukları inanılmaz rahattır. muzik sistemi harikadır. kullanımı rahattır vs vs
Rica'nın chiplerini yapan var tr de volvolar için.225 hp olanın gücü 25 hp ye torkuda 380 nm ye çıkıyor sağlıklı motorda.
temizse alınır.bosch serviste kompresyon testi yaptırıp,servisinde aski ve değişmesi gereken parçaların neler olduğu çıkartılır.harcanacak para saçma bi rakam değilse şasisi düzgün,çok ağır kazası olmayan bi c70 gayet iyi olur.ama bence manuel alınmalı kesinlikle
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
20lt basınca bence fazla deil t5 turbo yani.bzm jip hiç basmadan 16 nın aşağısını görmüo.günlük araba diye her yere gitmeyeceksen bence çok iyi bir araç.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)