yani....:heyoo:
Printable View
burak eh in cat back de borular kaçlıktı +birde kendi susturucu varmıydı ?
Cengiz Apexi cat back ti EH vtectekiler. 60 lık boru 60 lık egsoz.
Burak fantazi arama egsozada para falan verme. Otto kullanıyorum Megan Carbondan ses hariç hiçbir farkı yok. Ottoda ses biraz daha tok.
Gelelim egsoz sistemine komple 51 lik yap sonra 51 mm bi egsoz koy güzel güzel bin. EH vtecteki bile fazlaydı 60 lık büyük geliyor.
Ben şuan orjinal headerstan 51 mm ara boru 51 mm orta susturucu sonrasında 60 lık ara boru 60 lık egsoz kullanıyorum altlarda söküyor resmen yolu.
atmosferik ve standard bir vtec ne yaparsan yap sonuç aynı olur bence:) 60mm sesten öte birşey kazandırmaz sana 51mm ideal bence de..
burak istedigin ölcüde Cnc kesim siparis verebiliriz Savas usta Maslak'da ben orada 55 mm yaptırmıstım kendi arabama.
burak niye böyle bi fantazi düşündün ki :) bildiğinden vazgeçme en güzeli
turbo vteclere 3 " kullanılıyo bence guc kaybı bıle yasayabılırsın alt devırler fılan cansızlasır.
bılgı ıcın tes. ederım saolun vazcaydım:)
cenk bu arada 55lık borunun fıyatı ortalama ne olur bılgı verırsen sevınırım??
200 220 civarı diye biliyorum kanka :)
57.456mm yap burakcım 7238 devırdekı torku cok etkiliyor.
murat 60 mm son ıle 70 mm son farketmez demıssınde tak gor dıyorum :)
Aranızda akışkanlar mekaniiği, eksoz emisyonları, yanma tekniği, vb dersleri görüpte bilinçli olarak birşeyler söylen varmı yoksa her söylenen gerçekten de gerçekmi merak ettim ?
Hadi bunlar olmasada dynoda böyleyken böyle oldu hemen 10 dk sonra bu manifoldu, eksozu boruyu değiştirdim güç bu kadar düştü yada yükseldi diyeniniz war mı ?
bukadar ınsan var denemıstır heralde bırılerı bı bıldıklerı vardır gokan denenmıs seylerdır yanı.dyno da yapan varmı acaba bu ısı net bılgı verecek arkadaslar konu netlessın.
Ben mesaj atmadan önce herkes konuya cevap yazmış ben birşey sordum tık yok :hahaha: