arkadaslar komple motor yaptıktan sonra sağlıklı bir biçimde rodajı kaç km yapmamız gerekiyor?ayrıca rodajı tek seferde uzun yoldamı yapmalı yoksa sehiriçi ve şehirdışı ara ara yapmakmı sağlıklı olur?tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum![]()
arkadaslar komple motor yaptıktan sonra sağlıklı bir biçimde rodajı kaç km yapmamız gerekiyor?ayrıca rodajı tek seferde uzun yoldamı yapmalı yoksa sehiriçi ve şehirdışı ara ara yapmakmı sağlıklı olur?tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum![]()
Arama butonu;
http://www.techturkey.com/forum/show...ighlight=rodaj
- K -
________
Dr.Ecu
2000 km yaptık zamanında biz...1000 km sehır ıcı yol yapmıstım..1000 km de ızmıre gıdıp gelmıstım...Ardından tekrar yag deıstırdık flan sorunsuz sıkıntısız devam ettik yolumuza...
3000-3500 devir arasında kullanmıstım...
şehir içi 1000 km ii dir vites değiştirmelerini sert yapma 3-4 bin deviri geçme rodaj bitiminde yağını değiştir bi sıkıntı olmaz
benim de rodaj vaktim yaklaşıyo gönüllü rodajer aranıyorçekemem o sıkıntılı dönemi
B18c specR swap eg
rodaj bizim gibi adamların aldığı bedduaların geri dönüşüdür![]()
walla ben 1000 km normal sakin ve nadir ara ara hafif sıkıştırmalı gittim 1050 km sonunda tapagaz kapattım ne verdiyse..
ben 1500 km yaptım belkı bu forumun en cok rodaj yapan adamı sayılırım 3 haftada bır rodaja cıkıyrum yanı kısaca parcalar kırılıyor
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ilk 1000km 4000dd geçme.daha sonrası serbest saldım çayıra mevlam kayıra2000km de yagını değiş devam........
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)