arkadaşlar resimdeki filtre borusundan tr de nerde ve nekadara bulablirim? veya benzeri bir önriniz varmı?
![]()
arkadaşlar resimdeki filtre borusundan tr de nerde ve nekadara bulablirim? veya benzeri bir önriniz varmı?
![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
pıpercroos fıltre kıtının borusu, kıt harıcı bulman zor bunu. buna benzer bı boruyu hırdavatcılarda,nalburlarda bulabılırsın
jsv.com dada var
murat jsv nin sitesinden bak hoşuna giderse arkadaş orda çalışıyor uygun fiyata alırım
barnak bassam olurmu ?
Arkadaşlar bu olay boru şu an bende
Türkiye'de hiç bi yerde şu an kullandığım borudan bulamadım. Türkiyede gördüklerimin tamamı tek kat. Bizdeki ise çift kat. Katlanma çapı da daha düşük. Burada bulacaklarınızdan çok daha iyi yani.
76 mm, metresi 100 TL'ye gelmişti Yavuz'un da dediği gibi. Shippingi çok tutuyor bu meredin.
Geliş fiyatı üzerinden, istenilen boyda verebilirim. İsteyen varsa özelden ulaşsın.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
http://www.hepsiburada.com/jsv-esnek...v1801100001671
ben bundan almayı düşünüyorum hava beslemesi için.
bir uyarı yapmak istiyorum bu konuda....içi bu şekilde spiral formlu boruların hava akışları oldukça kötüdür....yani hava spiral borunun içindeki katların herbirine çarptığında yavaşlar bir mesafeden sonra haraket etmesi çok ama çok zorlaşır....bunu kendi arabamda , downtube ün tahliye ettiği gazı egzozun içine bu tip bir spiralle taşımaya kalktığımızda overboost olunca çok iyi anladım....spiral boru koymamışızda sanki çıkışını tıkamışız gibi davrandı wastegate......soğuk hava almak isterken hava emmeyi zorlaştırıp performansınızdan bile kaybedebilirsiniz...dış formu spiral ama iç formu kademesiz olan boru bulmaya çalışın.....ayrıca buna benzeyen alüminyum veyahut kagıt spirallerde var...kesinlikle uzak durun....
aynen öyle, aslında baştan bunu söyliyecektim ama boşver dedim... bizim bu kadar pahalı boru kullanmış olmamızın büyük sebeplerinden birisi de, bahsi geçen borunun iç tarafında kıvrımların neredeyse yok gibi olması hatta ve hatta kıvrıldığı zaman iç yüzeyleri dümdüz oluyor, bence görmeniz lazımben de ilk gördüğümde çok şaşırmıştım, resmini çekip koymaya çalışayım..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)