User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: MK2 mondeo ya lpg uygulaması

CAGLARNY
    Misafir

MK2 mondeo ya lpg uygulaması

Arkadaslar merhaba
    Bıkac haftadır ciddi sekilde mondeo mk2 2.0 aracıma lpg taktırmak ıstıorum.ama cevreden taktırma mondeo da sorun cıkabılıyor laflarını cok duydum.motor omrunu bıtırıyor,devamlı tıtresımlı calısıyor, stop edıyor yanı bı turlu randıman tutmuyor performansıda dusuruyor soylemlerı cok fazla.siz ne dersiniz?ayrıca mondeo da hangı markayı taktırmak ıyı olur.(daha once polo da atıker kullandık ki arac hala bızde hicbı sorun yasamadık) tesekkurler

rebeldeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende de aynı araç var ve bende uzun süreden beri araştırıyorum. hemen hemen bu konu ile ilgili açılmış tüm forumları okudum herkesin klasik olarak sölediği bu işte öncelikle usta önemli eğer iyi bir usta bulursan çok fazla sıkıntı yaşamazsın...marka sıralamasına gelince teleflex şimdi ki adıyala gfi baya uygun ancak montaj maliyeti 2000 tl peşin fiyat olarak eğer vadelendirmek istersen 2300 e kadar çıkıyo rakam bunun haricinde brc baya iyi benim araştırdığım kadarıyla, eğer araba bende uzun süre kalıcak çok iyi bir kit olsun para önemli değil dersen vialle öneririm aracına özel montaj yapıyolar yaklaşık rakam da 3300 tl ye geliyo sadece montaj için...

CAGLARNY
    Misafir
    arac sıfırdan berı bızde.satmayı dusunmuorum pek.cok temız ve sorunsuz.tup takınca sorun yasarsam cok sogurum sanırım.tesekkurler cvp ıcın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taktır gitsin. Bugüne kadar durduğunuz hata. Arabalarınızın sandık motorunu 3-4 bin liraya alabiliyorken motoru komple yansa kaç yazar..
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer çok kilometre yapıcaksan bencede taktır gitsin ama iyi bi usta bul en önemlisi bu... şehir içinde cidden iyi yakıyo taktırınca doya doya gezersin bende yaza kadar toparlarsam parayı direk teleflex taktırıcam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi bir usta takarsa sorunsuz binersin marka zavolli brc yerli vikars tavsiye ederim
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taktır gitsin. Bugüne kadar durduğunuz hata. Arabalarınızın sandık motorunu 3-4 bin liraya alabiliyorken motoru komple yansa kaç yazar..
    silver top'sa 3-4 bine imkansız,black top'ıda hic bir parekendeci yolda bulsa 3-4 bine vermez amca rektifiye olur ama en kötü ihtimal A'dan Z'ye

CAGLARNY
    Misafir
    valla taktırıcam .(sitede hic kimse atikeri tavsiye etmedi) .su marka ısını ve ozellıkle usta ısını bı arastırayım ıyıce.bu sıtede taktıran yok sanırım mondeo ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim arkadaş 1,5-2 sene önce scorpio ya motor yaptı 4500-5000 tl ye patladı. genelde ford sitelerinde taktıranlar var ordan takip edebilirsin genelde bütçene göre teleflex brc zavoli yi ön planda tut eğer brc de karar verirsen 2a mühendislik izmir bölge md. ara onlar sana yardımcı olurlar. brc de 1 gün içersinde takılıyor bildiğim kadarıyla aynı gün içinde alıyosun arabayı teleflex te ise ortalama 2 gün sürüyor manifoldu söküp deliyor işleri biraz daha uzun sürüyor... teleflex te karar kılarsan ankarada tunalı var türkiye genel dist. bana uzak gelmez giderim dersen tabi

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş bizim sanayide lpg ci bi arkadasım var bende golf 5 kasa var lpg taktırdım jipime taktırdım dayımın oğlunun focusuna taktırdım jc8 jipe taktırdım ve herkez süper memnun ben dahil bence gel bi konus derim pişman olmazsın.

CAGLARNY
    Misafir
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş bizim sanayide lpg ci bi arkadasım var bende golf 5 kasa var lpg taktırdım jipime taktırdım dayımın oğlunun focusuna taktırdım jc8 jipe taktırdım ve herkez süper memnun ben dahil bence gel bi konus derim pişman olmazsın.
    eyvallah.denizli yada izmirde halledıcem sanırım.bıkac ustayla gorustum.taktırıcam artık caresi yok

CAGLARNY
    Misafir
    Alıntı rebeldeath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim arkadaş 1,5-2 sene önce scorpio ya motor yaptı 4500-5000 tl ye patladı. genelde ford sitelerinde taktıranlar var ordan takip edebilirsin genelde bütçene göre teleflex brc zavoli yi ön planda tut eğer brc de karar verirsen 2a mühendislik izmir bölge md. ara onlar sana yardımcı olurlar. brc de 1 gün içersinde takılıyor bildiğim kadarıyla aynı gün içinde alıyosun arabayı teleflex te ise ortalama 2 gün sürüyor manifoldu söküp deliyor işleri biraz daha uzun sürüyor... teleflex te karar kılarsan ankarada tunalı var türkiye genel dist. bana uzak gelmez giderim dersen tabi
    tesekkurler ılgılendıgın ıcın.forumları gezdım.kımısı cok ıyı oldu kımısı kotu oldu dıo.scorpıo tup sorunu mu yasadı acaba yoksa baska bı seymı oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sierra_rs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    silver top'sa 3-4 bine imkansız,black top'ıda hic bir parekendeci yolda bulsa 3-4 bine vermez amca rektifiye olur ama en kötü ihtimal A'dan Z'ye
    Black top motor silver ile aynıki. Kapak farklı sadece. Ama arabanın üzerinde ikisi de aynı.

4 bin liraya hasford satıyor..

--..-.----.-..

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Black top motor silver ile aynıki. Kapak farklı sadece. Ama arabanın üzerinde ikisi de aynı.

4 bin liraya hasford satıyor..
    tadilat gerekiyor karterler farklı tadilat yapıldıktan sonra cvh bile konur ben o dedigin yerden 2500 e bile el sıkıstım biliyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CAGLARNY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesekkurler ılgılendıgın ıcın.forumları gezdım.kımısı cok ıyı oldu kımısı kotu oldu dıo.scorpıo tup sorunu mu yasadı acaba yoksa baska bı seymı oldu
    tüp sorunu değildi daha doğrusu arabada tüp bile yoktu arabada. bizim arkadaş otobanda yapıştırmış gidiyo bi anda gaz pedalı boşalmış bizim ark. sağa çekip beklemek yerine arabayla gebze yapıp geliyo ve motoru kucağa alıyo sonrasında arabanın sıkıntısı sorunu hiç bitmedi köprü çıkışında 100-120 ile giderken kaput açıldı arabanın ön camı kırdı aracın beyinde arıza oldu hatta tamirciye bile kafayı yedirdi araba srk 57 de yakından ilgilendi bu araçla o da iyi bilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sulhi hangi marka takıyo ve ortalama fiyat ne kadar acaba bu arada sanayi dediğin tam olarak nerde? maslak filan mı ben eyüp topçulardayım yakın mı bize ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sierra_rs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tadilat gerekiyor karterler farklı tadilat yapıldıktan sonra cvh bile konur ben o dedigin yerden 2500 e bile el sıkıstım biliyorsun
    Ulem ne karteri? Motoru komple aldıktan sonra karterinde ne tadilatı yapacaksın? Blok değil komple motor..

--..-.----.-..

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mevcut montajların içinde en yüksek verim ve sorunsuzluk brc sequental ve teleflex gfi idi gördüklerimde....1. sırada teleflex gfi gelir

kmince
    Misafir
    Ulem ne karteri? Motoru komple aldıktan sonra karterinde ne tadilatı yapacaksın? Blok değil komple motor..
    Bende öyle biliyorum çünkü, motorun kendi motor kulakları motorun üzerinde olacak. Focus 1 için motor kulak bağlantı noktaları sabit çıkar 1.6 yı at 2.0 ı çıkar 2.0 ı at 1.8 dizeli. motor kulaklarının kasaya bağlanma noktaları aynı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)