anlattıklarına göre az bile söylemişin.
Printable View
anlattıklarına göre az bile söylemişin.
araç benim eski arabam mami abi'den almıştım gayet sorunsuz sıkıntısız biniyodum. aracla sonrasın da önden ufak bi kazam oldu ve bende o şekilde şuan ki sahibi olan hakan arkadasıma sattım. şuan yürüyeninde de sadece diferansiyelinde problem var bunun harici problem yok.. çalıntı olayına gelince de araç da çalınma gibi bi söz konusu yok sadece cd player çalınması mevcuttur. bunun harici problem yok hakan arkadaşımız gereken masrafı debriyajı bakımı vs herşeyini yeniledi kalansa sadece diferansiyeldir.
herseye acıklama gelmiş oldu böylece tamer kardesim=)
bu arabda cok yakında satılır hemde 35 ustu rakamlara ne demişler
paran varsa evolution yoksa play statıon :D
konu amma uzamış :)
benım dıecgım 40 lira olucak bıde boyasızmı olucak
o zaman herkesde evo8 olur....
selim doğru demişin :D keza evo 9 dada oyle 60 altına adam gibi araba yok arkadaş:D still lookinng
Eğer Ziya Hoca'nın eski arabasıysa bir kez binme şansım olmuştu geçen sene. Gidişi falan düzgündü ama kazayı daha sonra yaptıysa bilemem.
evet pert kaydı vardı typerın 27 alıp 34 sattım ankaraya gitti evoyu alıcakdım 7bin tlden aşşağa parçası olmadığı için vaz geçdim bende zaten araç sahibininde takas yapmaya niyeti yokdu typerın pert kaydı var diye ben aracımı sattım zaten o da satar 39-38 gider diye düşünüyorum araçda fazla tek sorun difransiyel bunun dışında ciddi bir masrafı olduğunu sanmıyorum aracın şaselerinde falanda ben işlem olduğunu sanmıyorum çünkü aracın difransiyel sorunu hariç 10 numara gidiyor... alıcak arkadaşa hayırlı olsun...
birader ben Hakan artık dayanamadım mevzuya giriyorum hiç değilse senin gibi pc hırsızı değilim. ve sen evo'yu almak içinde şuan ki bindiğin pert kayıtlı typer'ınla az koşmadın takaslamak için, bu yazdıklarında evo yu vermediğim için olsa gerek :ofk: ayıp sana aziz..bu arada 40000 TL'ye daha düzgünü varsa gidin alın.
birazda satan tarafından bakmak lazım adam aracın derdini yazmış her malın bir alıcısı vardır
zaten 10bin km tertemiz araba olupta 40bine vericek adam ya paraya ihtiyacı vardır yada baska bir derdi vardır(kafadan) :D yani arac cok güzel ozellikle mavi hep içim gitmiştir tatlıya baglansın gerginlik cıkmasın ne olursa olsun unutmayalım O bir EVO :D