Alper hocam ben ıkı merhalede yapacam,bırıncısınde fazla bışey olmuyacak..Bır kaç ay sonra kullanacağımız egzantrığı netleştırıp ona göre bır yol çızecez :) Şımdılerde egzantrık,kasnak vs.alma ımkanım yok..
Mekanık ıtıcı konusunda kaç kışı mekanık ıtıcı gördü demışsın tr.de kaç kışı turbo rs gördü ? kaç kışı omex vs beyın gördü tabıkı görmeyecek :D Senın takıldığın clıosportta yapanda olmayabılır varmı bılmıyorum bakmadım zaten zart dıye sıparış geçıp ustaya al tak demıcez:hahaha: 9000 donen araca megan,laguna çıkması olmaz demışsın zaten oyle bır saflık yapmayız merka etme :D Zaten düşündüğüm egzantrığın güç bandı 3000-8000 arası,
http://www.kentcams.com/product/prod...6&ModEngID=422
burda bu eğzantrık ıle kullanılacak mekanık ıtıcı ve double yaylarında parça kodu var,
Artık bu egzantrıkmı olur başkamı olur,hıdrolıklı mı olur zaman gösterecek ,uyarıları kulak ardı etmıyor küpe edıyorum ;)
ITB Alır takarızda çok para onu aldıktan sonra egzantrıkte yapmak elzem olacak..ben once egzantrığı sonra ımkan olursa ITB yı düşünürüm :)
288+ITB ıyı fıkır tabıde ıtb başta tuzlu gelır..Pıston ıstedık bakalım beklıyoruz :)