kararsızım binerim gibime geliyo yaw :)
ahuahua abi vallaha abi çok konforsuz yaw daracık :D :D
geçen hafta gidemedik bu hafta ordayık inş :D
Printable View
JDM Works , aşşağı tokyo gibidir yanlız muştu . bozmasın seni :D benim s13 de garajda şu anda hatta motor konuyor içine :)
abicim modifiye'den önce elektrik tesisatında bir sıkıntı var mı bence onu bi kontrol etttir sonrasında ufak tefek yüklemeler yaparsın. Bir de ateşleme de sıkıntı var mı bobinlerin bujilerin onları da kontrol ettir. Bobinlerin tesisatındaki ve elektrik tesisatındaki en ufak kopukluk adamı bayağı bir uğraştırıyor.
valla ben cok bilmiorum bilmedigim kondada cok iddalı konusamam benim arabada sagolsun miniklerin verdigi hks gtrs turbo var bujiler ngk, ultimate (sagolsun utku yaptı ayarını ) , k&N sr20det kiti var komple 70lik krom eksoz bitti bukadar belki araba cok sertte ayrlı ama 2de bost gelince duz gitmek mumkun diil :beuj:
zannetmiorum onur orjin dif var oda bırakmıstır kendini de dusunuyorum s13 armutu balkonda duruyor haeln takmadım sanırım coillerin ayarından önler yumusak arkalar baya bi sert böyle arka cok ii tutunamıyor ama kontrol bende oluyor zevkli yani şikayetci degilim :icon_tup:
Barıs sen nie SX aldın yahu....mmustuda almıs haberimiz yok :D
Valla Ter Temiz ayrıyetten Oflu topragımdan aldın arabayı....dahan ne olsun :D....
ahha valla kismet oldu aldik kankacim biraz binicez gibi
benide bindir mmustu dayiiii :D
hayırlı olsun tekrar 200sx.. ben bi sürü araba aldım sattım, polo, golf 4 gti, impreza gt, e36 320 coupe, e36 318is coupe, e39 520i, honda civic vti ve en sonunda da sx i aldım, ilk başta endişelerim vardı, ancak tecrübeli insanların yardımlarıyla sıkıntı yaşamadan arabayı çatır çatır kullanabilirsin, elektrik tesisatları gerçekten çok sıkıntılı, bir kişi bakıcak yada oynayabilcek, bir başkasına oynattırmaman gerekio, ngk iridium bujiler, walbro benzin pompası, komple egzoz sonrası hafif basınç açarak çok eğlenceli hale getirebilirsin arabayı, diferansiyel alırmısın bilmem ama en olmadı kaynak yaptır, inanılmaz eğlenceli oluo, (yağmurlu havalarda bi o kadar tehlikeli) ben bu arabayı bi yandan satıyim diorum ama satamıorum, resmen aşık oldum, içine, duruşuna, karizmasına, gidişine, g.tünü yanına almasına v.s v.s liste uzar gider... kazasız belasız sıkıntısız kullanırsın inşallah hayırlı olsun.
teşekkürler ya genel olarak bir sıkıntım yok şuan bi itecek sesi var
yağı değiştirince geçer diyorlar buna hangi yağı koymamız lazım ?
şuanda turbosu sıkıntılı gibi onu değiştireceğim ;) elimde bi t3/t4 var onumu taksam orjinalimi kalsa karar veremedim
difo almam kaynakta yaptırmam şuan çünkü üzerindeki nedir bilmiyorum ;) şuan eşşek haliyle bile ufak bir tozlu yol yada ıslakta affetmiyor adam gibi yürüyünce daha güzel olacaktır