kanka muştu en professionel yere en son gider assolistler son çıkar hesabı;):D
Printable View
yok la mustafa çok şimdi burda karışacak ortalık :D
adamlar hafta sonu kıbrıstaydı e bizde hafta içi çıkamıyoruz kısmet olursa cumartesi gidecez ;)
nvcs dır o ses 1 kusurrdu fıyatı galıba. iptal edeersen alt devırler cok tatsız olur.
yarın jdm de cözersınız.
bu nvcs nevcox teyp kısaltması mı? 200sx in teybini mi çalmışlar hahaha
mustu 650tl ye nvcs verebilirim ;)
Çıkma NVCS'nin ederi 400 TL civarındadır.Serviste sıfırı 1150TL gibi , ama yurtdışından 800 tl ye getirebilirim.Ama tabii burası ticaret forumu olmadığı için önce sorunun ne olduğunu bilmek , görmek lazım.
bende var abi nvcs 400 liraya veriyim sana
NVCS nedir beyler? :)
vtec,vvt-i,cvvt,vanos gibi yani? :)
taksıtlı 400 mustucum ısın gorulsun fazla var elımde ;)
tek mesajla 250 lira indirim, iyiymiş..
mmustu, jdm mustafa doğru söylüyor, önce bir sorunun nerden kaynaklandığına bakın, duruma göre iptal edersiniz yada çıkmasını halledersiniz, mustafadan direk garantili bi şekilde alman en mantıklısı
tek msjla indirim öncesi de önemli işin aslı gökhancım..
1.si 2.el fiyatlarını zamanında aldığım kişiler bugün bu fiyatları verince bende şaşırabiliyorum :) bir maf sensörünü 450tl olarak benim arızalanan mafıma karşılık fiyat verenler yine aynı kişilerdi. ben 250tl ye aynı mafı satıyorum, nvcs içinde 800lü rakamlar telafüz edildi ki bende yine bunun altında bir rakam yazdım 650tl olarak..
ben mustunun arabasını kullandım arabasında sorun nvcs değil zaten, turbo olduğunu düşünüyorum çünkü 4binden sonrası yok arabanın..ayrıca motordanda pek hayırlı sesler gelmiyor yani motorum kırılmadan önce gelen sesler ondada var ben 2 gün duydum o sesleri ve aracın sorunları bitti gazlayın denilince o sesler daha bir şiddetlenmiş, toplamda 50km kadar sonrada bloğumu patlatmıştım..
tayfuncum arabanın derdini öğrendik o gün boost saati bağladık 0,3 basıyormuş araba
0,5 e çıkardık arabanın kaderi değişti ki bugün erayla kardeşim sx le kaza yaptı takla attılar :(
http://www.techturkey.com/forum/show...=57516&page=13
gülüm Allaha çok şükür iyiler onlar
neee takla mı? şaka mı bu ?
nasıl bi basınçtır ya 0.3 hissettirmiyodurda
her neyse şimdi gözüken bişey varmı bak 96 e39 var yeşil 18-19 liramı ne öldürüp al istersen.
16ya alsan Eraydan 4 liraya motoru alsan