User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: Aracım Yavaşladı Yardım

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 bindede buji gidermi acaba?ben po dan aldım ondan böyle oldu aklıma benzin filtresi geliyor,bir de bu araç yakıttan dolayı avansı düşürse tekrar çıkartmazmi bi gün yoksa tekrarmı chipli mapi yüklemek gerekiyor acaba?
    araclarda anlık koruma modu vardır. benım suankı yenı aracımda avans vurdugu anda hmn benzın dayayıp avansı rotara cekıyor. sonra terar eskı halıne donuyor. fakat aynı araca sahıp arkadasımın aracında sahıt oldugum ust uste bu cok tekrarlanınca arac arıza ısıgını yakıp kendını safe moda alıyor. arıza kaydı sılınene kdrda o modda kalıyor. 10bınde bujı gıder,20 kmdede gıder, bujıler ıslandıktan sonra kenardan atesleme yapar. bı kontrol etmenızde fayda var. dıger arklarında dedıgı gıbı ulkemızde benzın kalıtesı tartısılır,benzın fıltresınede bakabılırsınız. fakat boyle masraflı seylere basvurmadan once sabaha karsı serın havada aracınızı denemenızı tawsıye ederım. bı yandanda bu kdr barız bı sekılde hıssedıp buraya konu acma derecesıne geldıgı ıcınde aracın sıca soguk havadan etkılenmesınden cok koruma modu yada bazı mekanık sıkıntıları oldugunu dusundum ben. mekanık derken fıltre bujı vs .. tekrardan gecmıs olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araclarda anlık koruma modu vardır. benım suankı yenı aracımda avans vurdugu anda hmn benzın dayayıp avansı rotara cekıyor. sonra terar eskı halıne donuyor. fakat aynı araca sahıp arkadasımın aracında sahıt oldugum ust uste bu cok tekrarlanınca arac arıza ısıgını yakıp kendını safe moda alıyor. arıza kaydı sılınene kdrda o modda kalıyor. 10bınde bujı gıder,20 kmdede gıder, bujıler ıslandıktan sonra kenardan atesleme yapar. bı kontrol etmenızde fayda var. dıger arklarında dedıgı gıbı ulkemızde benzın kalıtesı tartısılır,benzın fıltresınede bakabılırsınız. fakat boyle masraflı seylere basvurmadan once sabaha karsı serın havada aracınızı denemenızı tawsıye ederım. bı yandanda bu kdr barız bı sekılde hıssedıp buraya konu acma derecesıne geldıgı ıcınde aracın sıca soguk havadan etkılenmesınden cok koruma modu yada bazı mekanık sıkıntıları oldugunu dusundum ben. mekanık derken fıltre bujı vs .. tekrardan gecmıs olsun.
    sonuçta 180 yapan bir aracı 190 a çıkartmak için atıyorum 15 bg fazlası yetiyorsa ,240 yapan aracın 248 e çıkması daha fazla güç ister diye düşündüm.o yüzden konu açma gereği duydum.ben pek anlamıyorum fakat serviste söylesem bujilerine filan bir bakın diye.anlarlar sanırım değilmi?

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunun bir çok sebebi olabilir;o an ki hava durumu,yol durumu,benzin,kullandığın yağ,otomobilin teknik düzeneği vs vs vs..

Danışacağın 2 kişi var;birisi servisin,ötekisi de ECU'n ile oynayan arkadaş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın herşeyi aynıydı yağı suyu vs. sadece po dan aldığım benzin ve akabinde hala bu sorunu çekiyorum.bir daha oradan almama rağmen.araç sanki chipsiz gibi.yağmur ilk yağdığı zaman bi kaygan olur yollar,2.viteste yükleniyorum asr ışığı yanardı şimdi yanmıyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)