al bide burdan yak :)
Printable View
benim 325ix 700bin yakardı :D 325 için 500-600binden aşağısı hayal ha hiç basmam dersen ayrıda e30a binipte basmayanı görmedim ;)
3.20 ya, 3.25 o model de almam :) 3.20 sizce ne kadar yakar??
400bin yakar 320 aşırı basarsan 500 düzgün bi 320 bu değerleri yakar akışmetresi bozuk motoru ölü ne idüğü belirsiz chipli 320de yakar ;)
400 bişey değilmiş... peki sizce fiyat aralığı ne olmalı 3.20 bakarken max verebileceğim fiyat ne olmalı dersiniz?? orta karar bi 3.20 için
*Kronik sorunları var mıdır?
-Akışmetre motoronic e30 ların en kronik sorunudur... Sağlam açılmamış oldukça oda sorun yaşatmaz. Başka kaydadeğer birşey yok bence.
*Kilitli differansiyel standartında var mı?
-Tabiki hayır...
*Bu kasa BMW'lerden anlayan servis öneriniz var mıdır?
Hemen hemen bütün BMW servsileri yardımcı olur... O iyidir bu iyidir, kendin karar vermen daha doğru olur.
*BMW'lerde ki en iyi yol tutan kasa olarak lanse ediliyor biliyorsunuz E30 kasalar. Sizin düşünceniz nelerdir...
-Hayır değildir, zamanının en uygun fiyatlı arka salıncak sistemi ile üretilmiştir (semi Trailing arm), VW kaplumbağaların arka salincak sistemleri ile hemen hemen aynıdır e30 un arka salincak sistemi. En iyi değildir yani.
çok iyi bir açıklama olmuş teşekkür ederim.
güncel.....
daha neyini öğrenmek istiyosun ? şafağn ve diğer arkadaşların onca açıklamasından sonra :)
düz 3.16 3.18ler cok yakar düşük güç oldukları için
3.18is az yakar misal vtec gibi düşün. 3.20 çok yakar 3.23 3.25 az yakar.
bu yazdıklarım insani kullanımlarda :D
bugün bi 3.16 50 60kruş yakar. ama benım elimde olsun ben onu 300 400 arası yaktırırım akışmetre bende :D
bi 3.16 50-60kruş yakarsa hiç gerek yokmuş 3.16'ya...
e araca lpg taktırırsınız yakıtından bu kadar korkuyorsanız?
Benim iki motor secenegiylede yakindan ilgim oldu sahsi fikrim 3.20 ile 3.16 arasinda yakit farki pek yok basmadikca. Ee sende basmam diosun bence en ideali 3.20 inan 3.16 bir sure sonra cok basit agir hantal kaliyor..
çok temiz full e30 318i vardı 4 kapı temiz gümrük çıkışlı bakim ilanını bulursam eklerim..
e30 kasalarda bence en iyi motor 318is dir gerek performans gerek teknoloji olsun ben e30 touring 318is kullanıyorum çok memnunum performansından 1800 kg ağırlığa rağmen ancak yakıtı belimi büküyor
ilanı bulamadım ama bu gözüme çarptı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ok-temiz/detay