User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: 23 Studios, Çeviri ile alakalı Ekip Arkadaşlarını Arıyor

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

23 Studios, Çeviri ile alakalı Ekip Arkadaşlarını Arıyor

Forum yönetimi ve forumdaki diğer arkadaşlar yanlış anlamasın . Kesinlikle reklam amaçlı bir konu değil. Sadece forumda bu konu ile alakalı bilgi birikimi olan arkadaşlara ulaşmak amacıyla açtım. Aşağıda belirtilen detayları başka bir siteden alıntı yapıyorum. Fakat ondan önce özellikle belirtmek istediğim birşey var ki 23 Studios ekibi şu anda Playstation 3 için çıkaracak olan Gran Turismo 5 in Türkçe çevirisi yapıyor ve bu ekibi biraz daha genişletmek istiyor. Forumumuzda da Gran Turismo serisini oynamayan yoktur herhalde. Bu oyunun Türkçe dil desteği ile çıkacak olması çok önemli. Hepimizin otomobil tutkunu olduğunu bilerek konuyu buraya açma gereği duydum. Detaylar aşağıda

Alıntı --

Türk oyun sektörüne ucundan da olsa katkıda bulunmak ister misiniz? 23 Studios, Trine ve Mount&Blade: Warband oyunlarının çevirilerinin yanında, ismi henüz açıklanmayan 3 bomba proje üzerinde de çalışıyor. Eğer siz de bu ekibe bağımsız çevirmen olarak katılmak istiyorsanız contact@23studios.com adresinden bize e-posta atın.

Aranan özellikler:

Tür Simulasyon :

Motor ve aksamlarından iyi derecede anlayan, oto dergilerini ve ilgili etkinlikleri takip eden, tercihen endüstri tecrübesi ve kendi ingiliz anahtarı olan çevirmenler...

-Çok iyi derecede ingilizce bilen,
    -Tercihen yurtdışında eğitim görmüş veya ilgili edebiyat bölümlerinden mezun,
    -Konsol ve PC oyunlarıyla içli dışlı,
    -Kesinlikle sorumluluk sahibi olan
    -Esnek saatler dahilinde günlük görevlerini yerine getirebilen,

* Ayrıca özellikle söylemem gereken birşey var. 23 Studios ekibinin böyle bir konudan haberleri yok. Bu nedenle eğer irtibat kuracak arkadaşlar var ise konunun Gran Turismo çevirisi ile alakalı olduğunu bildiklerini söylemezlerse iyi olur. Nedeni ise Sony Türkiye ile aralarında olan anlaşma ve oyunun yapımcısı olan Polyphony Digital firmasının işi biraz sıkı tutmasıdır.

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İngilizce Öğretmenliği mezunuyum.Bir şansımızı deneyelim.

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu gözünden kaçırmış olan arkadaşlar için güncelleyeyim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)