Ben adam gibi turbo egzantiriği takarım aga varsa bi başvuru kullanırım neden kullanmayayım.
Aynen öyle![]()
Tr.çok gelişmiş aslında o konularda,inşaat,konfeksiyon vs. konusundada acaip ilerdeyiz ama gelgörki gıdım ileri gidemiyoz![]()
Estaş iyidir. İhracat falan bayağı yapılıyor. Egzantirikleri motorlarda kullanıyoruz kendi işyerimizde. En ufak sorun yok. İsteyecek olan varsa yardımcı olurum, Sivastayım. İrtibata geçmeniz yeterli
konya malı koneks piston almayın derim pek iyi sayılmaz biz iki kere kullandık 106 lara deneme maksatlı ikiside cort..belki bizde sorun var dicemde sonrasında wiseco yla devam ediyoruz halada devam yani.belki iyidirde bize kotusu denk gelmıstır
remaps.tr & Turbo Zone Garage
üretilen mal iyi dayanır yurtdışıyla aynı vs. demekle olmuyor malesef.
kalite kontrol diye birşey var.
üretilen 1000 kalem malın birbiriyle aynı olma olayı var.
piyasada test edilip reklam yapıp "bakın kullandık kullanıyoruz sorun yok" diyebilmek var.
bunlar üretmekten bile daha önemli. yoksa kimse güvenip de almaz.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK
aynen öylebirkaç sene öncesine kadar mercedes motor bloklarını ve audi aluminyum şase ve kapılarını savurma döküm bölümlerini türkiyede yapmak istiyordu bizde yatırımcı firma olucaktık ama daha sonra olmadı o iş.. az kâr bırakan işleri başka ülkere yaptırmaya çalışıyorlar..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Daha bu haftasonu mevzusu geçti. Sivas'tan Corrado'su için dereceli egzantrik yaptırmış bir abimiz. Temiz 6 7 senesi var bu olayın.
Aynı mal Schrick diye satılıyor demişti. Atayım konunun linkini bi.![]()
Valla ben arabamı deneme tahtası yaparım yeterki geldisin adamlar al kardeşim koy dene desinler. En fazla kırıcam bir blok yani bol var. Yada mantıklı rakkamlara versinler alıp koyim arabama... Cidden irtibata geçilse bunun olma şansı nedir? Valla üşenmem kalkıp turkiyeye gelirim görüşmeye yeterki adamlar ciddi olsunlar bide mallarını cidden piyasaya göstermek istesinler.
Bi kamyon tamircisi tanidiğim var uzun yıllardir bu işi yapiyor şaşmazda calişiyordu.
piston gömlek Vs konyadan getirtiyoruz hiç bi sorun yaşamadik dedi hatta bi 106 yüklemişler konyadan getirttik coğu parcasini demişti kac yıl once ama ne kadar güvenilir olur yada oldugu söylenir bilinmez.
Dedimya güvenilir şirketlerin isimlerini verin ben benim miatamı yükliğim bu parçalarla 1.6 motoru yada 1.8 i fark etmez fiyatlarıda makulse alim yapim sonra test aracı olur artık.
Aslında bu anadolu'da markalar biraz halka açık takılsalar.Kendi show car'larını filan çıkarsalar büyük orginizasyonlara filan stand açsalar.Madem kaliten iyi aga reklamını yap sat.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)