conta yoksa o zaman piston yaptırın 1mm çok fazla gerek yok kapağı bozmaya kapaklar ne kadra bilmiyorum ama yaklaşık piston kadardır piston alın piston takın daha iyi olur
Printable View
conta yoksa o zaman piston yaptırın 1mm çok fazla gerek yok kapağı bozmaya kapaklar ne kadra bilmiyorum ama yaklaşık piston kadardır piston alın piston takın daha iyi olur
çıkma kapak olursa porta girmemek ayıp olur zaten :D
ayarlı kasnak takarsan we bunları yatırırsan 12 lere ulasıo :):)
benım nıyetım dolu kapak alıp portpolish ve sıkıstırmayı arttırarak kapak dısardayken itb montajlamak mutlaka derecelı egzantrık geresınımı duyarmıyız bılmıyorum ama derecelıde taksak bızım i-vtec lere timig yapacak adam yok bursada istanbul yolu görünür bize işte o zaman
forged piston+egzantrik+itb+ecu
ecu?
ems gibi bişi lazım bıze onun içinde yıne istanbul yolları daştan özgüne ulaşabılırsek tabii :D :D
bu kadra şey yaptıktan sonra mutlaka ecuya müdahele etmen gerekli:)
pm2 piston tak isttediği cr çıkacaktır bi yeri de taşlama sakın
Bildiğim kadarı ile jp4 kapak contası , j4 den daha ince,
jp4 contasını j4 kapağa taktığımızda sıkıştırma kaç olur ?
Motor ne motoru bilmiyorum ama kapaktan 1 mm almak çok kısa sürede o kapağı çöpe yollayacaktır. Çıkma kapak fiyatına forged piston alabilirsiniz bence. Ayrıca bilmem kaç kmde yorgun segmanları ile OEM pistonlu blok yerine sıfır tertemiz forgedli internal ile sıkıştırmalı elde etmek çok daha sağlıklı ve uzun vadede daha ucuz olur.
hangi motor bu yusuf
Yeni başlık mı açayım :) okumadan cevap yazmışsınız,