egr yi bence kontrol edin megane larda hastalık :)
Printable View
egr yi bence kontrol edin megane larda hastalık :)
Egr olabilir yarın bi görüşelim :)
Gökhan bugün yoldada konuştuğumuz gibi kafana takma bence çözülecek bir sorun. Sadece dikkatimi çeken üst devirlerde patırdama yapıyor araba.
gökhanım oksijen sensörü benim megane da da arızalı fakat servis ışığı yakmıyor.pc ye bağlayınca arıza veriyor.sorunun ondan olacağını sanmam ama bilgin olsun ;).bu arada istersen bektaşa bir sor derim.3 kere motor toplamış adam RS de.
oksijen sensörümde arıza yok test edildi. motor kompresyonu orjinal. turbo basıncı düzgün... tek kontrol edilmeyen intercooler kiti kaldı onuda edeceğim.
birde geçen miami ile yolda denk geldik. üst devirlerdeyken patırdama olduğunu söyledi. gerçi bu gün egzost elden geçtikten sonra pek bi patırdama kalmadı sanırım ama ben kullanırken arkamdan bi araba ile dinleticem gene :D bu arada araç baya iyi bi beyinci ve elektrikçi ustada şuanda. sabah erkenden başlayıp akşama kadar uğraşıcak. bende çözemezsem tr de çözülmesi hayli zor olur dedi çok iddalı konuştu hadi bakalım :D
O iyi beyinci Yenibosna damı ?
Hayırlısı olsun Gökhan halledilmeyecek şey yok.
aracın son durumu nedir arıza cözülebildi mi?
gelişme varmı sorun çözüldümü acaba
bende merak ettım sımdı varmı duzelme ...
Valla anlamam etmem ama bi sorunu cozememisler mrk ettm ins cozlmustr arabada ariza olunca insan soguyor
valla arıza çözüleli bayaa olduda çözüldüğünden beri typerlarla çupralarla kapışmaktan siteyi boşladım :D sevinçden bayaa gazladım. 250 bg civarı yürüyor araç şuan. stok typerları geçebiliyor artık. ins yakında aklımdaki intercooler ve yeni turbo projemle çok çok daha iyi yürüyecek. emme manifoldunda ufak bi delik var körtapa hortumlu orayıda kaynattımmı basınc daha da düzelir dahada iyi yürür ins.
megane modlamaya uygun değil derler ama bence yalan çünkü yapan yokki nerden uygun olmadığı çıkarılıyor.
k-tech tuning ile yazıştım sonunda 300ün üstünde güç alabileceğimi söylediler. parçalar için ayırmam gereken parada o kadar yüksek değil. 5-6bin TL civarı. 300bg için bi typeRa harcanan paranın 10 milyarın üstüne olduğunu öğrendikten sonra RS den memnunum. ama şu arızayı çözemeseydik typer alırdım :D
bu arada arıza 1 tane kablo kopmuş oymuş o kabloyuda bi kaç saatte esenyurt sanayide bi adam çözdü şaşırdım.
yenibosnadakine gittim araçtan çekindiler ilgilenmek istemediler.
servis deseniz RS ne diye bakıyor.
e çok kaliteli ustalarımızda var sitemizde ama o kadar kalitelilerki adamların boş vakti kalmıyor dolayısıyla randevu usulü çalışmayada ben gelemiyordum. sonunda biri ben hallederim dedi aynı gün halletti.
bir sorunum daha var 3 üncü viteste bile araç sarmaya kalkıyor o yüzden asr devreye giriyor kapatılamıyor bu araçta ASR sigorta filan sökmeden yazılımla 50nin üzerinde asrnin kapatılamaması sorunu çözebilecek biri çıkarsa en büyük üstadım odur diyeceğim. :D
keşke çupra gibi bol aksesuarımız olsa. rs fiyatına çupra olsa bende tercih ederdim kanka çuprayı, napalım gücümüz bu kadar. benim amacım çupra yada typer geçmek değil.
sadece satıldığı fiyatlara göre çok harika bir araba olduğunu ispatlamak. bunun yoluda modifiye yapılabildiğini göstermek olucak.
Oncelikle gcms olsn ariza cozldgu icn kablo neyle alakali imis?
Rsler guzeldir ya:))