arkadaşlar temiz honda civic 160000 km satın almak için sorun olur mu?
modele bağlı , 2005 2007 model bi araçla o kadar km yi yemeden içmeden yapmışlarsa tabiki sıkıntı olur ama 98 99 bi civic için seneye döktüğün zaman fazla bi km sayılmaz
Ne olursa olsun bir göstermek gerekir ama dedikleri gibi cok fazla bir km degil honda için 200binde daha yeni acılanlar var![]()
Cok fazla bı km degıl modele gore.. Honda motoru temız kullanıldıktan sora hem cok canlar yakar hem cok uzun omurlu olur![]()
Ohhh 939899 he
Km kadranını katlayacak adam az kalmış
Maşallah Honda'lara, adamlar yapmış..
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
bi ısuzu kamyonet varmış 999.999 km de de iken bayiiye gidip göstermiş hiç kapak açılmamış ben hatırlamıorum babam anlattı o sırada babamın işyerinede kamyonet alıyorlarmış babam bizzat şahit adamın aracını alıp yerine 0 km ısuzu vermişler
arkadaşım babasının aracını 2 ay kadar önce satdı 1.4 ies 98 model orjinal km 235.000 deydi motora hiç girilmemiş durumdaydı. Arabayı daha öncede görmüştüm ve kullanmıştım, hatta almayı bile planlamıştım motorda hiç bir sorunda yoktu ama şu var o araç o güne kadar sıfır alınıp 2 kişi tarafından zorlanarak kullanılsada bakımları zamanında yapılmış bir araçdı...
hondanın motoruysa bi sıkıntı olmaz![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
markadan ziyade bakımlı olup olmaması önemli.
honda motoru iyi olsada anası aglatıldıysa adam gibi bakım yapılmadıysa patlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)