Bi resimde ben alabilirmiyim Skunk2 Race Stage 2 egzantrik için Timing Resmi bende yapayım şu işi hoşuma gitti![]()
antalya baştaş erkan abide güzel ayar yapıyor düşünürsen bi git derim pişman olmassın alacagı parada 80 100 civarında
hocam arabanın egzantrikleri çok güzel ayarlıydı 3-4 ü çok güzel bitiriyordu 2.vites 5000 devirde ayagımı gaza bastıgımda çok hızlı 7800 ceviriyordu ama şanşsızlığıma devirdaim arıza verince ayarım gitti şimdi sanki şey gibi 3-4 çook uzun ve arabayı sanki birşey sıkıyor gibi arkadaşımla bi ayar yaptık ama eski timing lerin izleri vardı o izlerin üstüne tekrar getirdik sanki düzeldi gibi çekişi su an marş dinamosunda sorun var o sorun yapılsın tekrar denicem üstleri güzel doldurursa eski ayarına gelmiştir çünkü tamirci orj ayarlarına getırmıs![]()
sağolsun işbilen tamircilerimiz
demedim bunun sentesi kaçmış diye![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Cesaret denen sizdeki şey olsa gerek.Ben değil timing ayarlarını kurcalamak.ayarı bozulduğunu hissettiğimde düşündüğümde ilk marşa korkarak basarım ulen subapları almayalım ele diye.
bursada tımıng yapacak adam yok kardeşim , ben küçük sanayıde tamırcının bırıne timing ayarı yapabılırmısın dedım one ki dedı , işte emme sübaplarını egzantrık acısıyla ayarlıyosun ya deyınce siz fabridan dahamı iyi biliyosunuz bu işi yok ööle bişey olsa zaten fabrika yapardı siz dahamı akıllısınız deyip küçük dağları ben yarattım havasına girdi senın anlayacagın güzel kardeşim tamirciler düz topçu zaten artık tamirci diye bişey yok montajcı var onların değiştirdiği parçayı bende değiştiriyorum zaten , sen bi paşaoğlunu ziyaret et bana kalırsa kapağı alma eline cok yara acar sonra
200-250 tl gibi zannedersem timig ayarı paşaoğlunda.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)