tr de arabanı gözün arkada kalmadan emanet edebileceğin nadir yerlerdendir aklın kalmaz yani
haklısınız işlerini iyi yapıyorlar keske bursada bi şubesi olsaydı![]()
şimdilik orj ayarlarına alıp kullanıyım o zaman bayramdan sonra paşaoğlu yolları gözükücek gibi bana
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
senin problemin sente ayarı fabrikasyon kitleme yerlerini bulup kayışın beyaz çizgilerini denk getirebilirsen kendinde yapabilirsin.fakat timing yapmak istersen genelde tüm araçların +5 derece bi töleransı olur 106 tıda kasnaklar orijnalden ayarlı olması lazım orjinal sente ayarından sonra motor saat yönüne hafif çevirirsen timing vermiş olursun..aracında dereceli egz olsaydı orijinal sentesinde olsa bile verimli olmazdı egzantiriğin modeline göre timingi değişir aslında onuda yapmak kolayda kime göre![]()
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
doğru soylemıssınız ama tamırcı orj ayarlarına almıs araba eskısı gıbı gıtmıyor sorunum buydu bende tımıng ın orda eskı ızlere getırdım sankı oldu gıbı ama genede en saglıklısı paşaoğlu dıyorlar gerçi videband takıp yakıt hava karısımınada baktırmam lazım kendımde yapabılırım benım amacım emmeyı bıraz acmak eksozuda kapamak boylece ıcerdekı sıkıstırma artıyor
abicim o iş öyle kolay değil işte ...çok hassas bir ayardan bahsediyoruz krank derecesini görüp egzantriklerin kam profilleri komparatör ile hassas değer okunarak yapılıyor int. okuyupta aa bu şöyleymiş hadi gel deneyelim modunda insanla yapılacak iş değildir timing ayarı... siz aracınızı randevu alarak paşaoğlu service götürün savaş usta yardımcı olur her konuda.. her timing ayarı yapanada emanet etmeyin aracınızı..aa ben paşaoğlunda böyle görmüştüm deyipte supap yakalayan ustalarda var canım ülkemde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)