yazık olmuş eskiden güzel gözüken bir araçtı...
Printable View
yazık olmuş eskiden güzel gözüken bir araçtı...
nasıl olur yaa konusu bıle vardı yapım asamaları falan ok gıbıydı sımdı ne olmuskı onu anlamadım cıhanın sattıgı kısı ıcınemı etmıs ?
sımdı aslında soyle bı durum ortada bu aracı cıhan satalı cok fazla olmadı ben gozumle gormedım ama aracı hıc toplanma asamalarını tek tek takıp ettım oncelıkle arac cok fazla dagıtıldı yapım asamasında cok kısa surede boyandı ve toplandı ve yapılan ısler amatorce yapıldı okadar kısa surede bu arac dokulmez sızın dedıgınız gıbı oncesınde yapılan ıslerden kaynaklanıyor benım fıkrım bu tabıı...
cihanım sen arabayı satmışsın gitmiş...sadece sendeki halini buraya yazarsın olur biter..sonrasında ne olduğunu bilemezsin 2 günde içine ederler...kendini bu kadar kasmana gerek yok kardeşim...;) arabayı savunmanada hiç gerek yok..şu anki halini bilmiyorsan insanlarıda yanlış yönlendirirsin...;)
bilindik araçların bu şekilde kötü etiket olması gerçekten üzücü
LAfla sözle araba alınmaz gidip bakman gerekir bakarsın hesabına uyarsa alırsın benim arabamada dunya laf edilmişti iyikide edilmiş onlar kötülemeseydi belki alamazdım :) bakınız YAN
ok konu anlaşılmıştır...herkes saolsun yorumları için...alınmayacaktır... :(
SEDAN TEMİZ SI bakıcaz artık...
bilgilerinize arkadaşlar...
saolun tekrar konu kaldırılabilir... !
ama biz bol keseden sallamıyoruz gerçekten karılaştıgımız durumu yazıyoruz ciddi ciddi almaya gittik aracı ama durumundan haberimiz olsa hayal kırıklı ve zaman kaybı + para kaybı yaşamazdık sahibi araçı satıcam dıye temız vb kelımeler kulandı ama bılmıyormuy gelınce ak koyun kara koyun ortaya çıkacaktı dua etsin saygısız insanlar degiliz ki ona birşey demiyoruz , kendinizi bizim yerimize koyun düşünün ne yapardınız :heyoo:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31142719/detay
ne yapacakların şaşırmıs durumdalar
Araç cihandayken nokta idi.Herkes araca bakamaz.Yağı ile ilgili bir sıkıntıdan dolayı araç mındar olmuştu sanırım...
Cihan hiçbir zaman çalışmayan bozuk olan bir şeyi bozuk değil diye satacak birisi değil.Alan arkadaş kimse bilgisizlikten doğan bir hatasıda Cihan'ı enterese etmez...
Sağlam aracını satan Cihan aracı sattıktan sonrada o araç gram bağlamaz zaten...
Edit.
Yanlış post.
10 binden 14 bine çıkıyor araç vayy bee
bence arkadaş bakmaya gitmışti bir sürü sey yazdı onlar düzeltilmeyecek yapılmayacak bişey degil eeee aracın motorunda çok buyuk sorun yoksa 10 e bedavaya gitti ama alan adam 14 yazmış ne guzel bende olsam yazardım illa biri çıkar herkes techten tum olanları takıp etmıyor yanı bilmeyen adam alır gider ticaret bu. alan arkadaşa hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın