almayı düşünüomm ... kullananlar ve bilgisi olanlar yardım edebilirmi bana....kronikk hastalıklarıı.....yakıtııı vb....
almayı düşünüomm ... kullananlar ve bilgisi olanlar yardım edebilirmi bana....kronikk hastalıklarıı.....yakıtııı vb....
yokmu bu arac konusunda bilgisi olan arkadasilla alıp parçalayıp toplayımmı
ben öğrenirim sölemem kimseye bende o zaman
D
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
uzun yıllar cabrio e36 kullandım:
tentesi kolay kolay arızalanmaz ama günümüz kullanıcıları tenteyi parça pinçik etme konusunda çok başarılılar... alırken mekanizmayı ve de çadırını iyi inceleyin...
cabrioların iç döşemeleri güneşe fazla maruz kaldığı için çabuk eskir ve de kremlenme işlemleri sıkça yapılmazsa kösele gibi olur derileri...
motorunda kronik arıza yoktur ama periyodik olarak değişmesi gereken çok parçası vardır...
soğutma sistemi, termostat devridaim ve de termik alınır alınmaz kontrol edilmeli hatta riske edilmeden değiştirilmelidir...
ön takım mutlaka kontrol edilmelidir, parçaları ucuzladı kafanız rahat etsin yaptırın gitsin, 4 amortisörü de ekleyin özellikle cabrioda, içerdeki en ufak tıkırtıyı duyarsınız çünkü...
şaft takozu çabuk eskir kontrol ettirin...
kilitli diff var ise yağını kilitli diff. katkısını koyarak değiştirin...
4 cam verimli çalışıyor mu, açıldığında yarım cm inme kalkma yapıyor mu kontrol edin...
aklıma gelenler bunlar şimdilik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)