yancamları temızledımde arka cam cok iz kaldı beyaz beyaz .. rezıstanslara zarar vermeden nasıl temızlerım yardımlarınız ıcın şimdiden teşekkurler..
yancamları temızledımde arka cam cok iz kaldı beyaz beyaz .. rezıstanslara zarar vermeden nasıl temızlerım yardımlarınız ıcın şimdiden teşekkurler..
S'OZ FOCUS sold
biraz jilet biraz tiner..![]()
komple kazımıcaksın işçilik
jilet degilde bütün halde satılan falcata bıcaklarıyla kazımıstım ben bütün camlarımı ama 1 hafta barnak agrısı cekıosun![]()
![]()
bn sadece tinerle silerek çıkartmıştım hiç uğraştırmadı
benzin le cıkıyor biz öyle yaptk yıkamacıda.bı bez yada süngerimsi bişeye sür ovala işte sonra yıka bezle sil fln gıder
wd40 sıkacaksın, rezistans çizgilerine paralel şekilde ovalaya ovalaya çıkarırsın.
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
tiner en gzel çözüm bnce
kolonya gaz sıcak su falan denedım ama sonuc vermedi.. daha oncekı aracımda tınerle gırmıstım çat çut arka cam dahıl .. ama buna cesaret edemıyorumbenzın denıcem olmadı ince işçilikle bıde maket bıçagı.. teşekkurler
S'OZ FOCUS sold
Vd 40 ıle bı dene bnce
yüksek alkollü kolonya, benzin, veya kaynarsu ile çözebilirsin. ben kaynarsu biraz bekledikten sonra cam sil, ile sorunu çözdüm rezistans kısımlarını zorlamadan sildim cıktı. zorlarsan rezistans mokoko
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
cam suyu spreyleri warya onun içine 2 damla pril ve ağzına kadar su eline bitanede maket bıçağı al sağa sola doğru temizle sonra bezle sil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)