arkadaşlar 96 model bir hondaya 12,500 verilir mi ?
98binde 1.4 temiz araç sadece klima var hd direksiyon filan.çevremdeki insanlar 96 model aracın okadar etmeyeceğini söylüyorlar.
arkadaşlar 96 model bir hondaya 12,500 verilir mi ?
98binde 1.4 temiz araç sadece klima var hd direksiyon filan.çevremdeki insanlar 96 model aracın okadar etmeyeceğini söylüyorlar.
aracın fotosu vs. varsa koyarsanız iyi olur.. Civic 1.4 demişsiniz ama hangi araç 1.4is ej6 vs..
...
tek kapı 1.4is
yorum yapamayız, ama varsa detaylı bılgı foto vs herkes yazar dusuncelerını, km orjınal ve soyledıgın gıbı temızse eger ben verırım
''hondas never get old, they just get faster''
honda servisinden araç hoşuma gitti orj km
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30254856/detay
araba düzgünse elbette verilir..ama arabanın durumu çok önemli...kazalısına sakın bulaşma derim...5000 bile verilmez....ama iyi durumda 1.4 3 kapı civic 12500 alır bence...
herşeyin hayırlısı![]()
baktır kaportasına kazasına vs, duzgunse hıc dusunme, 12.500'e 13.000'e alacağın 96 model civic 2002 çoğu markadan iyidir, eniştem 2001 2002 arabalara baktı etti inat etti 1 ay yalvardım, aynısnın 98 ini aldık, şimdi dua ediyo bana, baktır duzgunse ve kafana yatıyosa kımseyı dınleme, sen bınıceksın onlar degıl
''hondas never get old, they just get faster''
Beyler arabada boya yok bu ne demek biliyomusun en temizlerinden demek al bence ama boyanın durumu kötü değildir inş boya istemiyordur araç sonuçta ha 96 ha 98 bende 98 i var bi şey fark etmez hee donanım dersen orda dur ve artı yapıcam dersen hiç alma orj kullancaksan al böyle bi araç yoksa çook phalıya gelir![]()
kesin oynarım jdm filan spoon jant filan bascam filan derken 2 bin gider
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)