çok yakın bir dostumun aracına s2000 için mugen beyin düşünüyoruz..harici tavsiyeler nedir?
araca komple mugen değilde sadece mugen beyin yapabiliyormuyuz türkiyede metin bey nediyorsunuz bu konuda ?(ve diğer arkadaşlar tabi)
çok yakın bir dostumun aracına s2000 için mugen beyin düşünüyoruz..harici tavsiyeler nedir?
araca komple mugen değilde sadece mugen beyin yapabiliyormuyuz türkiyede metin bey nediyorsunuz bu konuda ?(ve diğer arkadaşlar tabi)
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Bu forumdamı o kişi ? bilgim yok .
Mutluhana mail atın isterseniz.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
yanlışlık olmuş demekki...
mutluhandan değil burdan fikir almak istiyorum ben...
Konuyu karıstırmayalm smdi bi yanlıs anlama olmus..
J's Racing N1 ecu tavsiye edeblrm.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Evet Satılık olarak bende var Getirtme şansına gelince Getirtmiyor Kendi beyninizi yolluyorsunuz ve onların geri göndermelerini bekliyorsunuz ....bende Satılık olan beyinide Sattığım kişinin orjin beyinini almak kaydıyla satılık...
Mugenden güç alanı bilmiyorum açıkcası bende alırken çok düşünmüştüm ne yapabilirim diye S2000 ile ilgili tüm uluslararası forumlarda Tek bi marka göze çarpıyodu Oda J's Racing ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
krpo çıkıo s2000 için yakın zamanda bekleyin derim
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
OZ sıze bır sorum var bu KRPO ddıgınz sey nedır? anlatırsanız sevınırım
Krpo degıl oz acele yazmıs bırazk-pro hondata beyın sıstemlerınden bırı herhangı bır arama motorundan aratırsanız detaylı bılgı bulabılırsınız yazdıgım gıbı fıyatı 1700$ cıvarı ve bır kac sensor degıstırmek zorunda kalıyorsunuz 2006ların sensorlerını takmanız gerekıyor vs vs mayıs gıbı cıkması beklenıyor henuz uretımı yok...
mugen çok fazla güç artışı sağlamıyor anladığım kadarı ile j racing yada özgünün söylediği k-pro olur gibi..araç zaten 2006 15 binde çok fazla bir şey yapılmayacak uzun yolda kullanıldığı zamanlarda 6.vitesi bitirsin 5.6. viteslerde olduğundan daha aktif olsun diye istiyoruz...
bütün cevap yazan arkadaşlara teşşekür ediyorum...
başka önerisi olan bu beyin bize ortalama kaç hp verir tek derdimiz birazda ha perf ve uzun yol kullanıldığı için 6 yı bitirebilmek birazdaha çabuk...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)