Mrb arkadaşlar 70lık duz boru yaptırıcam ama son susturucu olarak 67mmlık kullanıcam sızce herhangi bir performans kaybı olurmu yada ne gıbı artısı yada ne gıbı eksısi olur yardımcı olurmusunuz..
Mrb arkadaşlar 70lık duz boru yaptırıcam ama son susturucu olarak 67mmlık kullanıcam sızce herhangi bir performans kaybı olurmu yada ne gıbı artısı yada ne gıbı eksısi olur yardımcı olurmusunuz..
Arkadaşlar acil yardımlarınızı beklıyorum..
aracımda 76 egzoz var ortaya doğru 70 oluyor ve çıkış 63 mü 65 mi ne bilmiyorum..
üst devirlerde az bi performans kaybı oluyor, bunu da nasıl söyleyebiliyorum.. 76lık yerde cut out um var ve açtığımda direk 76 ile dışarı çıkıyoüst devirlerde ufak bi fark var..
ek olarak şuanda 63 lük çıkışı birazdaha küçülttüm ve rölanti civarı devirlerim güzel oldu![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
modeli belli olmayan bir araca ben olsam 100lük çektiriridim geniş geniş kullanırsın
aracın marka modeli yokmudur![]()
bence 70 lik düz boruya 76 mm son susturucu yaptırmalısın egsozt çapı çektirdiğin borudan daha küçük çaplı olmamalı
Rahatlıkla yapabilirsin. 70mm senin için oldukçada geniş bir çap. 67 ye son susturucuda düşmesi bişi değiştirmes.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)