hb vtı için yapılan düz egsoz borusunun integra ya uyup uymayacağı arasında farklı bilgiler var bu konuda net bilgisi olanlar yardımcı olursa sevınırım ona göre ürün kargo yapılacak boşu boşuna gidip gelmesin ..
hb vtı için yapılan düz egsoz borusunun integra ya uyup uymayacağı arasında farklı bilgiler var bu konuda net bilgisi olanlar yardımcı olursa sevınırım ona göre ürün kargo yapılacak boşu boşuna gidip gelmesin ..
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
uyuyor kanka.
bendeki boru civic borusu, bi VTİ'ye göndermişti gökhan abi kargo yanlışlıkla bana gelmişti.bende boru çapı büyük diye almıştım.montajıda cem abilerde yaptık zaten.
he belki kısa gelir. başka bişeyi olmaz.
sağ tarafa gelicek egzosun.zaten öyle olmasıda daha iyi verim alıcaksın![]()
ben de uyar biliyorum, eger ilgilenirsen 76 krom ara boru elimde mevcut
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
yavrum cem abinin kafası karışmıştır
uyuyor.
verceğin kargo parasıda 8-10lira bişey![]()
Koçum gokhan035 nicki arkadaşımızın. Eksoz borusu üretimi yapıyor kaynaksız potsuz istediğin gibi kıvırıyor. Elinde kesinlikle integranın kalıbı vardır sana istediğin ölçüde yapar yollar![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
zaten konuyada gelmiş gökhan abi. sabahtan beri arıyorum nerdesin be abi![]()
Uyuyor aslında, anlattım tel de konuştuk hallettiko kavis o konuştuğumuz uzun zaman önce halloldu abi, hepsi yeni setup la çıkıyo zaten. onda da sorun olmuyo du tabi de, yine de bir adım daha ilerletmiş olduk. 51 de zaten sorun yoktu, 63 ve 76 lıkta ilk çıkan 1-2 sindeydi dereceyle oynadık onlarda halloldu bitti mis gibi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)