şu kadran videosunu görünce bi an benim hedırs filtre egzos hafifletmeli halim geldi gözümün önüne.
meğer benim arabam ferrari gibi gidiyomus :D
Printable View
şu kadran videosunu görünce bi an benim hedırs filtre egzos hafifletmeli halim geldi gözümün önüne.
meğer benim arabam ferrari gibi gidiyomus :D
kadran videosu değil ses videosu çekiyorduk orda :D yoksa d de daha hızlıda giderdi :D
arabada 3 kişiydik ayrıca :D
Kerem abi ve Timuçin sizin TEG'ler istisna mübarek insanlar sizlere laf yok:D ya şuan piyasada Otomatik şanzıman bir TEG alsanız inanın adam gibi vitese bile girmiyor nerdeyse :rolleyes: en azından benim istanbulda baktıklarım öyle ki siz birde kalkıp bu araçla son sürat denemesi mi yapacaksınız:p
LPG atılmamış Manuel vitesli integralar 245kmh yapıyor buna şahidim ama bakımsız otomatikler için bu durum farklı oluyor malesef:(
20 yaşındaki bir aracın otomatik şanzımanından fazla birşey beklememek lzm dimi;)
kilometre halatım kopuk olduğundan kadranı göremedim fakat cumartesi akşam 4de kesiciye girdim yeni aracım ile.5e atınca unutuyorum gitmeyi:D filtre-egzoz-headers-port polish ve birde şu map sensörünü halledersem benimkide mikemmel olacak sanırım
fatih abi avans ve subab ayarım kaçık şu anda bir ayar yaptırayım 230 235 lik video gelecek :D :D
ya benım kulusturde acayıp kadranın sonunu ayak yolu yapmış basınca cıkıyor valla :D:D